Serbia Open: Επικίνδυνη αποστολή για Τζόκοβιτς

Με δύο προημιτελικούς αγώνες, αλλά και τέσσερις για τον 2ο γύρο συνεχίζεται το πρόγραμμα της Μ. Πέμπτης στο 250άρι τουρνουά του Βελιγραδίου. 

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από αυτό του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Μιομίρ Κετσμάνοβις (17:00 GR) με τον Νο1 του κόσμου να προέρχεται από τη νίκη-θρίλερ διάρκειας περίπου 3,5 ωρών κόντρα στον Λάσλο Τζέρε, έχοντας στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος, έφτασε τις τρεις νίκες στη σεζόν (3-2), αλλά και

στις 9 σερί νίκες απέναντι σε Σέρβους παίκτες. 

Από την πλευρά του ο φορμαρισμένος Κετσμάνοβιτς προέρχεται από μια δύσκολη νίκη απέναντι στον Τζον Μίλμαν μετά από περίπου 2 ώρες, αλλά και από μια συγκλονιστική πορεία στο Miami Open.

Τζόκοβιτς και Κετσμάνοβιτς έχουν αναμετρηθεί μόλις μια φορά στο περσινό Belgrade Open με τον Νο1 του κόσμου να επικρατεί εύκολα με 6-1, 6-3. Σε περίπτωση που ο Κετσμάνοβιτς καταφέρει να ξεπεράσει τον Τζόκοβιτς θα φτάσει στα ημιτελικά του τουρνουά για 1η φορά, ενώ παράλληλα από την ερχόμενη Δευτέρα θα κάνει νέο career high. 

Το πρόγραμμα θα ανοίξουν  ο Φάμπιο Φονίνι και ο Αλιάζ Μπέντενε (για τον 2ο γύρο) με τον Ιταλό να έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική παράδοση απέναντι στον Σλοβένο τον οποίον έχει κερδίσει στα 8 από τα 9 παιχνίδια που έχουν συναντηθεί με τον Μπέντενε, να σταματάει το 2019 το σερί του Ιταλού στο χωμάτινο τουρνουά της Κόρδοβα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 8 από τις 9 αναμετρήσεις Φονίνι και Μπέντενε έχουν πραγματοποιηθεί σε χωμάτινη επιφάνεια. 

Πρεμιέρα και μάλιστα ντεμπούτο στο τουρνουά για τον Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Ρώσο να αντιμετωπίζει για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης το προερχόμενο από τα προκριματικά, Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα με τον 20 χρόνο να μας…συστήνεται στο indoor τουρνουά του Ρότερνταμ όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. 

Από την άλλη ο Ρούμπλεφ πέρα από την 1η νίκη καριέρας στο Serbia Open θέλει να φτάσει τις 20 μέσα στο 2020 (19-5) πιάνοντας στη συγκεκριμένη λίστα τους Ράφα Ναδάλ (20-1) και Τέιλορ Φριτς (20-6). 

 Τα άλλα δύο παιχνίδια για τον 2ο γύρο είναι αυτά του Ρώσου Ασλάν Καράτσεφ κόντρα στον Γερμανό Όσκαρ Ότε και του Δανού Χόλγκερ Ρουν με τον προερχόμενο από τα προκριματικά Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ. 

Στο 2ο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης στο πρόγραμμα της Μ. Πέμπτης ο Κάρεν Χατσάνοφ θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο. 

ΑΤΡ 250 SERBIA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Serbia Open: Επικίνδυνη αποστολή για Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα