Τσιτσιπάς – Ιβάσκα: Μέρος… 2ο στη Βαρκελώνη

Το πρόγραμμα της Μ. Πέμπτης στη Βαρκελώνη περιλαμβάνει τα παιχνίδια του 3ου γύρου, αλλά και τα δύο από τον 2ο τα οποία διακόπηκαν τη Μ. Τετάρτη λόγω βροχής, η οποία ενδέχεται να ταλαιπωρήσει τους παίκτες και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. 

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ίλια Ιβάσκα θα επιστρέψουν στο Pista Rafa Nadal (14:00 GR) για την ολοκλήρωση της χθεσινής τους αναμέτρησης με τον Έλληνα τενίστα να σερβίρει για να κλείσει το 1ο set στο οποίο προηγείται με 5-1. 

Σε

περίπτωση που ο Νο5 του κόσμου καταφέρει να πάρει την πρόκριση θα αγωνιστεί και το βράδυ (περίπου 20:00 GR) εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το 2ο παιχνίδι που ακυρώθηκε χθες με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ να έχει προβάδισμα με 4-3 στο decider set κόντρα στον Αργεντινό Φεντερίκο Κόρια. 

Το πρόγραμμα της ημέρας στο κεντρικό court θα ανοίξουν (12:00 GR) οι Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Φράνσις Τιάφο με τον Καναδό να στοχεύει στην πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά για 2η σερί χρονιά, απέναντι στον Αμερικανό ο οποίος έχει ρεκόρ 7-26 κόντρα σε Top-10 παίκτες (0-3 στο χώμα). 

Αμέσως μετά το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Ιβάσκα θα πραγματοποιηθεί το σκανδιναβικό…ντέρμπι με τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ να αντιμετωπίζει τον Φιλανδό Εμίλ Ρουσουσβόρι, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά παίκτη Top-10 σε χωμάτινη επιφάνεια, καθώς και οι 6 αναμετρήσεις του (2-4) ήταν σε σκληρά courts.

Το παιχνίδι των δύο Σκανδιναβών θα ακολουθήσει ο ισπανικός “εμφύλιος” με τον Κάρλος Αλκαράθ να αντιμετωπίζει τον Χαούμε Μουνάρ στην 3η μεταξύ τους αναμέτρηση (1-1). 

Ο 18χρονος, ο οποίος την Μ. Τετάρτη χρειάστηκε 3 sets για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νοτιοκορεάτη Σουνγού Κουόν, στοχεύει να φτάσει για πρώτη φορά στα προημιτελικά της Βαρκελώνης, αλλά και στην 20η φετινή του νίκη (19-3), ενώ από την πλευρά ο Μουνάρ θέλει να περάσει σε προημιτελική φάση για 2η φορά φέτος μετά από το warm-up τουρνουά στη Μελβούρνη τον περασμένο Ιανουάριο. 

Στο Pista Jan Kodes το πρόγραμμα θα ανοίξουν οι Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Λορέντζο Μουζέτι με τον Ιταλό να ψάχνει τη ρεβάνς από τον Αργεντινό για τον αποκλεισμό της περασμένης εβδομάδας  στο Μόντε Κάρλο (στον ίδιο γύρο).

Στη συνέχεια (14:00 GR)  θα μπουν στο court οι Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Φεντερίκο Κόρια για την ολοκλήρωση του χθεσινού παιχνιδιού, ενώ αμέσως μετά θα αγωνιστούν οι Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Λορέντζο Σονέγκο. 

Το πρόγραμμα θα κλείσουν οι αναμετρήσεις Κάμερον Νόρι – Μάρτον Φούτσοβιτς με τον Βρετανό να είναι στο 3-0 απέναντι στον Ούγγρο και Άλεξ ντε Μινόρ – Λόιντ Χάρις. 

ATP 500 BARCELONA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς – Ιβάσκα: Μέρος… 2ο στη Βαρκελώνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τστιτσιπάς – Ιβάσκα, Μέρος 2ο, Βαρκελώνη,tstitsipas – ivaska, meros 2o, varkeloni