Στουτγάρδη: Πρεμιέρα στο χώμα για Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στη χωμάτινη επιφάνεια μετά από τον περασμένο Μάιο και τον επικό ημιτελικό στο Roland Garros κόντρα στην Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα. 

Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει (περίπου στις 18:00GR) την 34χρονη Γερμανίδα και πρωταθλήτρια της διοργάνωσης, Λάουρα Σίγκεμοντ (Νο231), η οποία επικράτησε στον 1ο γύρο του Porsche Tennis Grand Prix της Νο27

του κόσμου Σλοβένας, Τάμαρα Ζίντανσεκ στην επιστροφή της στα courts μετά από τον περασμένο Ιούνιο. 

Σάκκαρη και Σίγκεμοντ θα παίξουν μεταξύ τους για 1η φορά, με την Ελληνίδα τενίστρια να στοχεύει σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή όπου ηττήθηκε στον 2ο γύρο από την πρώτην πρωταθλήτρια του τουρνουά (2019) Πέτρα Κβίτοβα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σάκκαρη είχε ξεκινήσει στο indoor χωμάτινο τουρνουά της Στουτγάρδης  κόντρα σε Γερμανίδα παίκτρια και πέρσι, επικρατώντας της Αντρέα Πέτκοβιτς στα δύο sets. 

Η Σίγκεμοντ θα αγωνιστεί για 25η φορά στην καριέρα της κόντρα σε παίκτρια Top-10 (9-15) με τις 6 από τις 9 νίκες της να έχουν σημειωθεί στο τουρνουά της Στουτκάρδης. 

Το πρόγραμμα της Μ. Πέμπτης θα ξεκινήσει (13:00 GR), με το παιχνίδι της Πάουλα Μπαντόσα απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Έλενα Ριμπάκινα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Μπιάνκα Αντρέσκου με την Αρίνα Σαμπαλένκα με τις δύο παίκτριες να κοντράρονται μετά από 5 χρόνια και το 2017 (Μάντσεστερ) με την Καναδή να επικρατεί στα 3 sets. 

Αμέσως μετά το παιχνίδι της Σάκκαρη, στο κεντρικό court θα μπουν Έμα Ραντουκάνου και Ταμάρα Κόρπατς με τη Βρετανίδα να στοχεύει στη 2η νίκη καριέρας στο χώμα, ενώ το πρόγραμμα  θα κλείσουν (21:00GR) οι Ανέτ Κόνταβεϊτ με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Σημαντικά παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν και στο court 1 με την Ονς Ζαμπέρ να αντιμετωπίζει την Ντάρια Κασάτκινα με την Ρωσίδα να προέρχεται από τη μεγάλη της νίκη κόντρα στην Κόρι Γκοφ, ενώ η Καρολίνα Πλίσκοβα θα παίξει απέναντι στην Λευκορωσίδα Λιουντμίλα Σαμσόνοβα. 

Από αυτό το παιχνίδι θα προκύψει και η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στα προημιτελικά σε περίπτωση πρόκρισης για την Ελληνίδα τενίστρια. 

WTA 500 PORSCHE TENNIS GRAND PRIX SUINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Στουτγάρδη: Πρεμιέρα στο χώμα για Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα