“Θέλω τον πρώτο μου τίτλο” – VIDEO

Ο Ντομινίκ Τιμ προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του φετινού Mutua Madrid Open, και στις δηλώσεις του αμέσως μετά την νίκη του επί του Κέβιν Άντερσον στον ημιτελικό του Σαββάτου, ξεκαθάρισε πως θέλει διακαώς να κατακτήσει τον πρώτο Masters τίτλο του!

Ο Αυστριακός, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Ντομινίκ Τιμ, το Σάββατο πανηγύρισε την εντυπωσιακή πρόκρισή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Mutua Madrid Open.

Ο Τιμ,

στις δηλώσεις που ακολούθησαν την νίκη του επί του Κέβιν Άντερσον στον ημιτελικό της Μαδρίτης, ανέλυσε την τακτική που ακολούθησε για να καταφέρει να επικρατήσει σε βάρος του Νοτιοαφρικανού, ενώ τόνισε πως θέλει επιτέλους να κατακτήσει τον παρθενικό του Masters τίτλο την Κυριακή!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τιμ:

“Ήταν πολύ δύσκολο ματς. Ήταν ένας αγώνας, που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον χθεσινό που έδωσα κόντρα στον Ναδάλ. Σήμερα, είχα διαφορετικό πλάνο παιχνιδιού. Οι επιστροφές μου στα σερβίς του Άντερσον ήταν όλες κοντά στις γραμμές, αρκετά βαθιά μέσα στο γήπεδο.

Τα πήγα πολύ καλά από την αρχή του αγώνα, έσπασα το σερβίς του στο πρώτο κιόλας γκέιμ που είναι κάτι το σημαντικό και ήταν γενικότερα ένα αρκετά προσεκτικό ματς από την πλευρά μου, αν εξαιρέσω ένα γκέιμ, στο 5-4 του πρώτου σετ.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και νιώθω ότι είναι κάτι το τρομερό να βρίσκομαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του τουρνουά.

Έπρεπε να έχω μεγάλη ποικιλία στα χτυπήματά μου, γιατί αν έπαιζα το ίδιο συνέχεια, θα έβρισκε τον τρόπο και θα με “εκτελούσε” με τα πολύ δυνατά χτυπήματά του, που σε βγάζουν πραγματικά εκτός του court.

Προσπάθησα να κάνω κάποια slices, κάποια βαθιά χτυπήματα με την μπάλα να αναπηδάει πολύ, ήθελα να μην χτυπάω συνέχεια στο ίδιο ύψος και το κατάφερα, ήμουν πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι.

Σε αντίθεση με τα hard courts, στην χωμάτινη επιφάνεια όταν κάνεις slice, η μπάλα πηγαίνει βαθιά και αυτό είναι το σημείο κλειδί απέναντι στους ψηλούς τενίστες, δεν τους αφήνεις να βρουν ρυθμό στα δυνατά χτυπήματά τους.

Αν και στα πρώτα δυο ματς της εβδομάδας δεν είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση, δούλεψα καλά και ήμουν εξαιρετικός χθες και σήμερα. Είναι ο δεύτερος τελικός μου σε Masters τουρνουά και είναι εκπληκτικό για εμένα.

Θα προσπαθήσω να πάρω το πρώτο μου τρόπαιο σε τέτοια διοργάνωση αύριο, αλλά θα είναι σίγουρα δύσκολο, μιας και θα αγωνιστώ απέναντι σε κάποιον νέο και καλό τενίστα.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Θέλω τον πρώτο μου τίτλο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα