Ρώμη: Και στο βάθος… Ναδάλ-Τιμ! – DRAW

Έγινε η κλήρωση του επικείμενου Internazionali BNL D’ Italia που αναμένεται να λάβει χώρα την ερχόμενη εβδομάδα στην Ρώμη και θα είναι το τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν την έναρξη του Γαλλικού Όπεν. Αναλυτικά η κλήρωση του θεσμού…

Μετά και την απώλεια του τίτλου αυτήν την εβδομάδα στην Μαδρίτη, ο “Βασιλιάς” της χωμάτινης επιφάνειας Ράφα Ναδάλ, πηγαίνει να… πάρει πίσω τους πόντους τους οποίους έχασε από το Ισπανικό τουρνουά, στην Ρώμη της Ιταλίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Ισπανός,

Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, είδε την κλήρωση του θεσμού να του… επιφυλάσσει έκπληξη εκ νέου, έχοντας ως πιθανό αντίπαλό του στα προημιτελικά, τον άνθρωπο που τον κέρδισε μετά από 21 συνεχόμενες νίκες στο χώμα, τον Ντομινίκ Τιμ.

Αφού έπαιξαν αντίπαλοι στο Μόντε Κάρλο και την Μαδρίτη, οι δυο τους είναι αρκετά πιθανό να διασταυρώσουν τα ξίφη τους και στην Ρώμη, όπου πέρσι ο Αυστριακός απέκλεισε τον Ναδάλ στην φάση των προημιτελικών!

Για να φτάσουν μέχρι εκεί όμως, ο Ναδάλ θα πρέπει να αποκλείσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Φερνάντο Βερντάσκο και Νταμίρ Ντζουμούρ, ενώ στον 3ο γύρο ο Ισπανός πρωταθλητής θα παίξει κατά πάσα πιθανότατα με έναν εκ των Ντένις Σαποβάλοφ και Τόμας Μπέρντιχ.

Ο Τιμ από την πλευρά του, στον 2ο γύρο θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε έναν εκ των Γκαέλ Μονφίς και Φάμπιο Φονίνι, ενώ αν βρεθεί στην φάση των “16” θα παίξει με έναν εκ των Σαμ Κουέρι και Αντριάν Μαναρινό.

Ναδάλ και Τιμ θα βρεθούν πιθανότατα αντιμέτωποι στα προημιτελικά ξανά, ενώ όποιος από τους δυο προκριθεί θα έχει πιθανή διασταύρωση στην φάση των “4” έναν εκ των Ντιμιτρόφ, Τζόκοβιτς και Ίσνερ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, είδε την κληρωτίδα να του χαμογελάει, καθώς στον 1ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ντεφορμέ και χωρίς πολλά παιχνίδια στα πόδια του Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ, ενώ στον 2ο γύρο θα βρει έναν παίκτη προερχόμενο από τα προκριματικά.

Στον 3ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Τζον Ίσνερ και Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, πριν από ένα ενδεχόμενο ντέρμπι με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στα προημιτελικά!

Ο “Ντίμι”, πάντως, δεν θα έχει εύκολη πορεία μερι τα προημιτελικά, αφού στον 2ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Κέι Νισικόρι και Φελισιάνο Λόπεζ, ενώ στον 3ο γύρο θα αγωνιστεί κόντρα σε έναν εκ των Τζακ Σοκ, Νταβίντ Φερέρ, Κάρεν Κατσάνοφ και Φιλίπ Κολσράιμπερ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι το Νο2 αυτού, και στον 2ο γύρο αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος αγωνίζεται με Wild Card στο τουρνουά.

Στον 3ο γύρο, ο νεαρός Γερμανός, Νο3 στον κόσμο, θα παίξει με έναν εκ των Κάιλ Έντμουντ, Λούκα Πούιγ και Αντρέας Σέπι, ενώ στα προημιτελικά έχει πιθανούς αντιπάλους τους Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, Νταβίντ Γκοφάν και Μπόρνα Τσόριτς.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό είναι και ο Στάνισλας Βαβρίνκα!

Ο Ελβετός, στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από τρεις σχεδόν μήνες απουσίας από το τένις, θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Αμερικανό Στιβ Τζόνσον, ενώ στον 2ο θα αγωνιστεί απέναντι σε έναν εκ των Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και Τζάρεντ Ντόναλντσον.

Το άλλο πιθανό ζευγάρι των προημιτελικών είναι ανάμεσα σε δυο big servers, τους Μαρίν Τσίλιτς και Κέβιν Άντερσον. Ο Κροάτης, Νο4 του ταμπλό, στον 2ο γύρο να αντιμετωπίζει τον Σουγκίτα ή τον Ράιαν Χάρισον, ενώ στον 3ο γύρο έναν εκ των Σβάρτζμαν, Γκασκέ και Περ.

Ο Άντερσον, στον 2ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Μπεντενέ και Μιούλερ, ενώ στην φάση των “16” θα αγωνιστεί με έναν εκ των Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, Στάνισλας Βαβρίνκα και Στιβ Τζόνσον.

Πιθανοί προημιτελικοί

Ναδάλ-Τιμ

Ντιμιτρόφ-Τζόκοβιτς

Άντερσον-Τσίλιτς

Ντελ Πότρο-Α.Ζβέρεφ

Ενδιαφέροντα ζευγάρια 1ου γύρου

Σαποβάλοφ-Μπέρντιχ

Φονίνι-Μονφίς

Νισικόρι-Φ.Λόπεζ

Κατσάνοφ-Κολσράιμπερ

Φερέρ-Σοκ

Τζόκοβιτς-Ντολγκοπόλοφ

Βαβρίνκα-Τζόνσον

Περ-Γκασκέ

Κουέβας-Τσετσινάτο

Λ.Μάγιερ-Γκοφάν

Πούιγ-Σέπι

ROME MASTERS MEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ρώμη: Και στο βάθος… Ναδάλ-Τιμ! – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα