Αλλη κλάση ο Ζβέρεφ! – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε μια τρομακτική εμφάνιση διαλύοντας τον Ντένις Σαποφάλοφ και έκλεισε έναν σούπερ τελικό με τον Ντομινίκ Τιμ την Κυριακή στη Μαδρίτη!

Απλά τρομακτικός…

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν, αν όχι και της ζωής του, αυτήν την εβδομάδα στη Μαδρίτη και έχει ήδη προκριθεί στον τέταρτο τελικό Masters της καριέρας του μόλις στα 21 του χρόνια…

Ο Γερμανός τενίστας δυσκολεύτηκε

μόνο στο πρώτο σετ για να κερδίσει πολύ άνετα τον Ντένις Σαποφάλοφ με 6-4, 6-1 δείχνοντας πως μπαίνει στον τελικό της Κυριακής με τρομερή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση.

Το τένις που αποδίδει ο νεαρός τενίστας στη Μαδρίτη είναι απλά ανίκητο.

Να αναφέρουμε μόνο ότι δεν έχει χάσει ούτε σετ στην πορεία του μέχρι τον τελικό ενώ έχει παραχωρήσει μόλις ένα(!) break point στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει!

Ο,τι ανταγωνιστικό ματς είδαμε στον ημιτελικό κόντρα στον Ντένις Σαποφάλοφ έλαβε χώρα στο πρώτο σετ με τους δύο τενίστες να μένουν χέρι-χέρι μέχρι και το 4-4.

Tennis at its best…@denis_shapo with a perfect lob!#MMOPEN pic.twitter.com/cDOSTO5q7H

Tennis TV (@TennisTV) 12 Μαΐου 2018

Εκεί, ο Ζβέρεφ πάτησε απότομα το γκάζι με μερικές φοβερές επιστροφές, έκανε στην πρώτη του ευκαιρία το break και δεν ξανακοίταξε πίσω.

Αν και δυσκολεύτηκε λίγο να κλείσει το σετ στο επόμενο game με τον Καναδό να σώζει τρία set point, ο Γερμανός τενίστας πήρε το προβάδισμα και βάσισε σε ένα δεύτερο όπου έκανε ό,τι ήθελε τον, κατά δύο χρόνια μόλις, μικρότερό του αντίπαλο.

Εκεί, ο Ζβέρεφ φαινόταν τενίστας εμπειρίας πολλών ετών στο τουρ και έκανε τον Σαποφάλοφ να μοιάζει με…σχολιαρόπαιδο (έχει και το look άλλωστε(!) και με ολοκληρωτικό τένις έφτασε στο 6-1 απίστευτα γρήγορα σε ένα ματς που μετά βίας κράτησε μια ώρα.

Εσωσε έτσι και δυνάμεις για την Κυριακάτικη μονομαχία με τον Ντομινίκ Τιμ που αναμένεται συναρπαστική ανάμεσα σε δύο τενίστες που βαδίζουν στον τελικό όντας σε τρομερή κατάσταση, κάτι που μόνο αισιόδοξο είναι για το θέαμα που θα δούμε!

Σάββατο, 12/5: Ημιτελικοί Madrid Masters
Thiem (Austria) beat Anderson (S.Africa) 6-4 6-2
Zverev (Germany) beat Shapovalov (Canada) 6-4 6-1

MADRID OPEN MEN’S DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αλλη κλάση ο Ζβέρεφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα