Ξανά πάνω στην Μπέρτενς η Μαρία!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του combined τουρνουά της Ρώμης, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, με την Μαρία Σάκκαρη να βλέπει… πάνω της και πάλι στον 1ο γύρο του τουρνουά, την πολύ φορμαρισμένη Κίκι Μπέρτενς. Αναλυτικά η κλήρωση του γυνακείου ταμπλό στο Foro Italico…

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η έναρξη του δεύτερου συνεχόμενου combined τουρνουά την ερχόμενη εβδομάδα, μετά από αυτό της Μαδρίτης, αυτήν την φορά στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα την Ρώμη.

Στο κυρίως ταμπλό στις γυναίκες βρίσκεται και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία

Σάκκαρη, η οποία είδε την κληρωτίδα να μην της χαμογελάει, αφού στον 1ο γύρο την έφερε αντίπαλη την εξαιρετικά φορμαρισμένη Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς.

Όπως ακριβώς και στις αρχές της εβδομάδας στην Μαδρίτη, έτσι ακριβώς και στην Ρώμη, η Μαρία αναμένεται να αντιμετωπίσει μια από τις πιο καλές παίκτριες φέτος στην χωμάτινη σεζόν, η οποία μάλιστα μετράει ήδη έναν τίτλο στο χώμα φέτος, στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Μπέρτενς, Νο20 στον κόσμο, βρίσκεται και στον σημερινό τελικό κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα, στο Mutua Madrid Open, μετρώντας παράλληλα σερί 11 νικών στα τελευταία 12 παιχνίδια της.

Ευκαιρία για εκδίκηση για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία, όμως, θα έχει σίγουρα δύσκολο έργο απέναντι στην Μπέρτενς. Αν καταφέρει και προκριθεί στον 2ο γύρο, η Σάκκαρη θα παίξει κόντρα στο Νο6 του ταμπλό στην Ρώμη, Καρολίνα Πλίσκοβα!

Η Τσέχα βρίσκεται επίσης σε πολύ καλή κατάσταση και μετράει ήδη κατάκτηση τροπαίου, αυτό στην Στουτγκάρδη, στην φετινή clay court season. Πιθανή διασταύρωση στον 3ο γύρο, είναι αυτή με την Αντζέλικα Κέρμπερ, Νο11 του ταμπλό.

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

Στην υπόλοιπη κλήρωση, η Σιμόνα Χάλεπ ως Νο1 του ταμπλό, θα έχει δύσκολο έργο από την αρχή της διοργάνωσης, μιας και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Βικτόρια Αζαρένκα και Ναόμι Οσάκα, ανάλογα με το ποια θα είναι η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι του 1ου γύρου.

Στον 3ο γύρο, η Χάλεπ θα βρει απέναντί της λογικά μια εκ των Μάντισον Κις και Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, ενώ αν φτάσει στα προημιτελικά, θα παίξει με μια εκ των Σλόαν Στίβενς και Καρολίν Γκαρσία, πριν από έναν ενδεχόμενο ημιτελικό κόντρα στην Πέτρα Κβίτο, βαΓκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, την Γέλενα Οσταπένκο ή την Μαρία Σαράποβα.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, το Νο2 του κόσμου Καρολίν Βοζνιάκι, θα παίξει στον 2ο γύρο του θεσμού κόντρα στην Σαμ Στόσουρ, που αγωνίζεται με Wild Card στην Ρώμη, ενώ στον 3ο γύρο θα βρει απέναντί της μια εκ των Κριστίνα Μλαντένοβιτς και Αναστασία Σεβάστοβα.

Στους “8”, η Δανέζα θα έχει πιθανή αντίπαλο την Κόκο Βάντεγουεϊ, με την ντεφορμέ Βίνους Γουίλιαμς όμως, να είναι επίσης στο ίδιο bracket. Στα ημιτελικά, η πιθανότερη διασταύρωση της “κάρο” είναι με την υπερασπίστρια του τίτλου Ελίνα Σβιτόλινα.

Η Ουκρανή, πάντως, δεν έχει εύκολο μονοπάτι μέχρι εκεί, αφού στον 2ο γύρο θα παίξει με μια εκ των Μάρτιτς, Τσουρένκο και στον 3ο γύρο θα βρει την Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα. Στους “8” η Σβιτόλινα πιθανόν να “πετύχει” την Καρολίνα Πλίσκοβα, ή την Αντζέλικα Κέρμπερ, με την φορμαρισμένη Κίκι Μπέρτενς και την δική μας Μαρία Σάκκαρη να είναι επίσης στο bracket.

Ενδιαφέροντα ζευγάρια 1ου γύρου

Αζαρένκα-Οσάκα

Παβλιουτσένκοβα-Κις

Σκιαβόνε-Τσιμπούλκοβα

Σαράποβα-Μπάρτυ

Κβίτοβα-Κόντα

Μακάροβα-Κέρμπερ

Κοντάβεϊτ-Βάντεγουεϊ

Μλαντένοβιτς-Σεβάστοβα

Πιθανοί προημιτελικοί

Χάλεπ-Γκαρσία

Μουγκουρούθα-Κβίτοβα

Κα. Πλίσκοβα-Σβιτόλινα

Βάντεγουεϊ-Βοζνιάκι

INTERNAZIONALI BNL D’ ITALIA WOMEN’S DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ξανά πάνω στην Μπέρτενς η Μαρία! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα