Η μεγάλη του ευκαιρία! – VIDEO

Ενας κυριαρχικός Ντομινίκ Τιμ επικράτησε απόλυτα ελεγχόμενα του Κέβιν Αντερσον στον πρώτο χρονικά ημιτελικό για το Madrid Masters και έχει μια τεράστια ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο σε αυτό το επίπεδο στον τελικό της Κυριακής!

Από εκεί που σταμάτησε με τον Ραφαέλ Ναδάλ συνέχισε ο τρομερός Ντομινίκ Τιμ που συνάντησε μικρή αντίσταση από τον Κέβιν Αντερσον κερδίζοντάς τον με 6-4, 6-2 για την πρόκρισή του στον δεύτερο τελικό Masters της καριέρας του ξανά στη Μαδρίτη!

Ομως

αυτή τη φορά δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ραφαέλ Ναδάλ τον οποίο και απέκλεισε με μια μαεστρική εμφάνιση στα προημιτελικά ενώ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι ούτε το Σάββατο νικώντας πολύ πειστικά τον Νοτιοαφρικανό τενίστα.

Κάνοντας από ένα break στην αρχή κάθε σετ, ο Τιμ έβαλε από νωρίς τις βάσεις του για τη νίκη που ήρθε χάρη στα εξαιρετικά του σερβίς για ακόμη μια φορά (ποσοστό σταθερά άνω του 90% στους κερδισμένους πόντους από τα πρώτα σερβίς) αλλά και στα baseline χτυπήματα που έστελναν τον όχι και τόσο καλό εν κινήσει Αντερσον, από τη μία πλευρά του κορτ στην άλλη.

Ο Νοτιοαφρικανός είχε μια “χρυσή” ευκαιρία να επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρώτου σετ όταν ο Τιμ, σερβίροντας για να το πάρει στο 5-4, έμεινε πίσω με 0-40 χάρη σε μερικές εξαιρετικές επιστροφές του αντιπάλου του.

Ομως ο Αντερσον έχασε όλες τις ευκαιρίες και μαζί την τελευταία ουσιαστικά πιθανότητα να πάρει κάτι από το ματς.

Και αυτό γιατί στο δεύτερο σετ, ο Τιμ επέβαλε ακόμα περισσότερο τον ρυθμό του και με δύο breaks τελείωσε την υπόθεση νίκη που τον στέλνει ένα βήμα από τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του.

Αλεξάντερ Ζβέρεφ ή Ντένις Σαποφάλοφ είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι σε έναν τελικό που αναμένεται “εκρηκτικός”!

Σάββατο, 12/5: Ημιτελικοί Madrid Masters

Thiem (Austria) beat Anderson (S.Africa) 6-4 6-2

MADRID OPEN MEN’S DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Η μεγάλη του ευκαιρία! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα