Τα “πήρε” ο Φέντερερ με ερώτηση δημοσιογράφου – VIDEO

Κανονικά θα ήταν μια ήρεμη συνέντευξη Τύπου, μετά από την δια περιπάτου πρόκριση του Ρότζερ Φέντερερ στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, όμως προς το τέλος της συνέντευξης μια ερώτηση δημοσιογράφου, έβγαλε απ’τα ρούχα του τον Βασιλιά, αν και το χαμόγελο δεν έφυγε απ’το πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Φέντερερ αν ισχύει το γεγονός ότι διαλέγει ο ίδιος το πρόγραμμα των αγώνων του, τις ώρες που θα αγωνιστεί και τα court που θα αγωνίζεται…

“Όχι δεν ισχύει. Δεν θυμάμαι να έχω ζητήσει κάτι. Σίγουρα δεν κάνω κάτι επίτηδες. Ούτε η ομάδα

μου έχει ζητήσει κάτι. Σίγουρα με έχουν ρωτήσει αν έχω κάποιες προτιμήσεις αλλά σίγουρα δεν είναι πως ότι ζητήσω εγώ θα γίνει. Να το θυμάστε αυτό.

Ακούω αυτές τις αηδίες πολύ συχνά. Με έχουν κουράσει” είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ.

Η ερώτηση είχε τη βάση για το γεγονός ότι ο Ντάνιελ Έβανς είχε παίξει και την προηγούμενη ημέρα, λόγω της βροχής την Τετάρτη και οι διοργανωτές προτίμησαν να τον βάλουν νωρίς στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

“Ίσως ο Ντάνι να μην ένιωθε καλά σήμερα. Είχε παίξει και χθες, οπότε αυτό ήταν ένα πλεονέκτημα για μένα. Όμως έπαιξα όμορφο τένις κάτω από έναν όμορφο ουρανό” είχε τονίσει νωρίτερα στον Μπραντ Γκίλμπερτ και στο ESPN.

Στην τελευταία ερώτηση, αναφορικά με το που θα ήθελα να ήταν στα 70 του χρόνια, ο 38χρονος Ελβετός ήταν ξεκάθαρος.

“Καταρχήν θα ήθελα να ζω, όταν φτάσω τα 70. Θα είμαι στην Ελβετία. Το χειμώνα θα βρίσκομαι στα βουνά και το καλοκαίρι στη λίμνη”.

Προς το παρόν, ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων θα προετοιμαστεί για τη μάχη του 4ου γύρου με τον υπολογίσιμου Νταβίντ Γκοφάν ο οποίος κέρδισε 7-6(5), 7-6(9), 7-5 τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, τελειώνοντας το ματς με 56 winners και 76% ποσοστό κερδισμένων πόντων στο 1ο σερβίς.

Ο Βέλγος έχει ηττηθεί στα οχτώ από τα εννιά ματς που έχει δώσει με τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών.

The post Τα “πήρε” ο Φέντερερ με ερώτηση δημοσιογράφου – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα