Στο δρόμο για το 24ο η Σερίνα – VIDEO

Η Σερίνα Γουίλιαμς κέρδισε με μια στιβαρή εμφάνιση και την Καρολίνα Μούκοβα και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς το “διαφεύγον” 24ο Grand Slam της καριέρας της!

Βαδίζει βάση σχεδίου η Σερίνα!

Μπορεί στον αγώνα του δεύτερου γύρου της να έχασε και το πρώτη της σετ στη διοργάνωση αφού προηγήθηκε η ολοκληρωτική ισοπέδωση της

Μαρία Σαράποβα, ωστόσο, μία “στιβαρή” Σερίνα Γουίλιαμς δεν έμπλεξε σε περιπέτειες στη νίκη της με 6-3, 6-2 επί της Καρολίνα Μούκοβα.

4ος γύρος για ακόμη μια σεζόν για τη θρυλική Αμερικανίδα που αντιμετωπίζει τώρα την Πέτρα Μάρτιτς πριν από έναν ενδεχόμενο σούπερ προημιτελικό με την Ας Μπάρτι όπου θα τεστάρει σε πλήρη βαθμό τις δυνάμεις της.

Η Μούκοβα κάνει μία πολύ καλή σεζόν που την έχει στείλει στο Νο44 του κόσμου με μερικές μεγάλες νίκες, αλλά κόντρα στη Σερίνα στο US Open το ειδικό βάρος του αγώνα είναι τεράστιο για κάθε αντίπαλο της Αμερικανίδας.

Το σερβίς της, όπως συμβαίνει κατ’εξοχήν στις αντιπάλους της Σερίνα, υπέστη “πανωλεθρία” με την ωμή δύναμη της Αμερικανίδας να το σπάσει πέντε φορές και αυτό, τις περισσότερες φορές, είναι υπέρ-αρκετό για να της δώσει τη νίκη.

Δείχνει να πατάει πολύ καλά, ωστόσο, περιμένουμε να την δούμε και κόντρα σε ισχυρότερες αντιπάλους με τη δεύτερη εβδομάδα να είναι ένα πολύ δυνατό crash test για τη Σερίνα αν θέλει να επιστρέψει και πάλι στον “θρόνο” του US Open…

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP  (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Στο δρόμο για το 24ο η ΣερίναVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα