Σε άριστη κατάσταση ο υπερασπιστής – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έδειξε το παραμικρό σημάδι πόνου στον αριστερό του ώμο και με χαρακτηριστική άνεση, παίζοντας μάλιστα τένις υψηλής έντασης, προκρίθηκε σε βάρος του Ντένις Κούντλα στον 4ο γύρο του φετινού Αμερικανικού Όπεν…

Ο υπερασπιστής του τίτλου στη Νέα Υόρκη, δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στον Αμερικανό, Νο111 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, και “σφράγισε” τη θέση του στους “16” καλύτερους του τουρνουά, για 12η φορά στην καριέρα του.

Ο Σέρβος, αν και είχε ανησυχήσει άπαντες με τους πόνους που ένιωσε

στον αριστερό του ώμο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του με τον Λοντέρο, στον 2ο γύρο, ήταν σε άψογη κατάσταση σήμερα και προκρίθηκε δίκαια κι άνετα, στην επόμενη φάση.

Μετά από δυο ώρες αγώνα στο Arthur Ashe, ο Νο1 τενίστας του κόσμου επικράτησε του μαχητικού Ντένις Κούντλα με 6-3, 6-4, 6-2 και “έκλεισε” το ντέρμπι με τον Στάνισλας Βαβρίνκα, για την Δευτέρα.

6-3, 6-4, 6-2

Novak Djokovic keeps his title defense alive, defeating Denis Kudla under the lights of Ashe and advancing to R4.@DjokerNole | #USOpen pic.twitter.com/BqtT1qZSUt

US Open Tennis (@usopen) 31 Αυγούστου 2019


Ο Τζόκοβιτς έσωσε 7/7 μπρέικ πόιντς που παρουσιάστηκαν στα χέρια του αντιπάλου του, κι όντας απόλυτα αποτελεσματικός πίσω από το σερβίς του, απλούστευσε τα πράγματα κατά πολύ.

Τα τέσσερα μπρέικ που έκανε ο ίδιος, στις εννιά ευκαιρίες που του δόθηκαν, ήταν υπεραρκετά για τον Νόλε, ο οποίος αν και είχε αρκετά αβίαστα λάθη (31) στο παιχνίδι του, δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα.

Όσο να’ ναι, μετά την τρομάρα που πήραν όλοι, για την κατάσταση της υγείας του, ο Σέρβος απέδειξε στο απαιτητικό αυτό τεστ κόντρα στον “γηπεδούχο” Κούντλα, πως κινείται κι αγωνίζεται χωρίς προβλήματα πλέον.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σε άριστη κατάσταση ο υπερασπιστής – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα