Σαν το παλιό, καλό κρασί – VIDEO

Στάνισλας Βαβρίνκα και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, προελαύνουν μέχρι στιγμής στο US Open. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, προκρίθηκαν αμφότεροι χωρίς να χάσουν σετ, στον 4ο γύρο του θεσμού…

Πρώτα ήταν ο Ελβετός, Νο24 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, που χρειάστηκε να φτάσει στα όριά του κόντρα στον 37χρονο Πάολο Λορέντζι, μέχρι να “κλείσει” τελικά τη θέση του στους “16” καλύτερους του φετινού τουρνουά.

Μπορεί να κέρδισε χωρίς απώλεια σετ,

όμως ο Βαβρίνκα χρειάστηκε να είναι ψύχραιμος σε μερικές πολύ δύσκολες καταστάσεις, πριν πανηγυρίσει την πρόκρισή του μετά από τρεις ώρες αγώνα.

Τελικό σκορ 6-4, 7-6(9), 7-6(4) για τον κάτοχο του τίτλου στη Νέα Υόρκη το 2016. Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή, είναι η πρώτη φορά που ο Σταν προκρίνεται στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, μετά και τον τίτλο που κατέκτησε εκεί τρία χρόνια πριν.

Μάλιστα, στον 4ο γύρο περιμένει με άγριες διαθέσεις τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στο rematch του τότε τελικού.

Για τρίτη φορά στην καριέρα του και πρώτη μετά το 2016, προκρίθηκε επίσης στον 4ο γύρο του τουρνουά, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Μπορεί, φέτος, να διανύει μια κάκιστη σεζόν, όμως λίγο η βατή του κλήρωση, λίγο το πείσμα του να επιστρέψει στις καλές πορείες στο Tour, μέχρι στιγμής τον οδηγούν εκ του ασφαλούς μακριά στο φετινό Αμερικανικό Όπεν.

Ο Βούλγαρος, που έχει “κατρακυλήσει” στο Νο78 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε του Πολωνού Καμίλ Μάιχρζακ με 7-5, 7-6(8), 6-2 και “κλείδωσε” το ραντεβού του με τον πρωτάρη σε 4ο γύρο Major διοργάνωσης, Άλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Ντίμι έχει θέσει νοκ άουτ μέχρι στιγμής Σέπι, Τσόριτς (Walkover) και Μάιχρζακ, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος για μεγάλη πορεία στη Νέα Υόρκη φέτος.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σαν το παλιό, καλό κρασί – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα