Εξαιρετικές, Κις και Σβιτόλινα – VIDEO

Μάντισον Κις και Ελίνα Σβιτόλινα συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο Αμερικανικό Όπεν, θέτοντας νοκ-άουτ τις ανερχόμενες Σοφία Κενίν και Νταγιάνα Γιαστρέμσκα, αντίστοιχα…

Αρχικά η Αμερικανίδα, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον “εμφύλιο” με την 21χρονη Κενίν και μετά από 82 λεπτά αγώνα, “σφράγισε” το εισιτήριό της για τις “16” καλύτερες της φετινής διοργάνωσης.

Η φιναλίστ του 2017 στη Νέα Υόρκη, επικράτησε με 6-3, 7-5 της Νο20 τενίστριας του κόσμου και “έκλεισε” ραντεβού με την άκρως φορμαρισμένη το

τελευταίο διάστημα, Ελίνα Σβιτόλινα.

Η Ουκρανή από την πλευρά της, δεν δυσκολεύτηκε ούτε στο ελάχιστο απέναντι στην 19χρονη συμπατριώτισσα της, Νταγιάνα Γιαστρέμσκα, και με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε στην επόμενη φάση.

Μόλις 55 λεπτά χρειάστηκε η Νο5 τενίστρια του ταμπλό, για να θέσει εκτός συνέχειας την αντίπαλό της με το εμφατικό 6-2, 6-0.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ξεχώρισε και η άνετη νίκη της Γιοχάνα Κόντα κόντρα στην επικίνδυνη Σαϊσάι Ζανγκ, με 6-2, 6-3. Στην επόμενη φάση, η Βρετανίδα θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP  (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εξαιρετικές, Κις και Σβιτόλινα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα