Επεισοδιακή νίκη για Μεντβέντεφ – VIDEO

Με γιουχαρίσματα από το κοινό έφυγε από το Louis Armstrong o Ντανίλ Μεντβέντεφ που συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στο tour

Ήταν μια από τις γνωστές βραδιές στη Νέα Υόρκη, όπου το κοινό συμμετείχε ενεργά στο ματς και η ατμόσφαιρα ήταν κάτι παραπάνω από ηλεκτρισμένη.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, μετά από σπουδαία μάχη εντός γηπέδου, κατάφερε να κερδίσει με  7-6(1), 4-6, 7-6(7), 6-4 τον μαχητικό Φελισιάνο Λόπεζ, ωστόσο έχασε τη μάχη της κερκίδας αφού ολόκληρο το στάδιο

τον αποδοκίμασε για την αντιαθλητική συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος έχασε αρκετές φορές τη ψυχραιμία του στο ματς και πιάστηκε μάλιστα να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στο κοινό, ένα περιστατικό που είδε αργότερα σε replay ο διαιτητής, ωστόσο δεν μπόρεσε να τον τιμωρήσει βάση των κανονισμών.

Here’s Medvedev flipping off the crowd on the opposite side of the ump like a child. The ump sees it on the replay but doesn’t give a violation pic.twitter.com/PHW2ivae94

WTA Tea (@WTATea) August 31, 2019

Αγωνιζόμενος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, λόγω της βροχής μεσοβδόμαδα, ο Μεντβέντεφ παραδέχθηκε ότι αυτή η αρνητική ενέργεια από το κοινό, ήταν και αυτή που τον οδήγησε στη νίκη.

“Θέλω να ξέρετε όλοι σας, όταν πάτε για ύπνο, ότι κέρδισα εξαιτίας σας. Μου δώσατε ενέργεια. Όσο περισσότερο το κάνατε αυτό, τόσο μεγαλύτερη ενέργεια μου δίνατε” είπε στο κοινό ο Μεντβέντεφ και οι Αμερικανοί δεν σταμάτησαν να τον γιουχάρουν.

Η κακή σύνδεση του Μεντβέντεφ με το κοινό, ξεκίνησε από το εναρκτήριο σετ του αγώνα, όταν ο Ρώσος αγριεμένος άρπαξε μια πετσέτα από το ballperson και την πέταξε στο πάτωμα.

Ο διαιτητής έδωσε warning για αντιαθλητική συμπεριφορά στον Μεντβέντεφ και τότε ο 23χρονος πέταξε τη ρακέτα του και απευθυνόμενος στο διαιτητή, του είπε ότι δεν πρέπει να βρίσκεται σε αυτή την καρέκλα.

Chair umpire της αναμέτρησης, ήταν ο Νταμιέν Ντουμουσουά ο ίδιος που είχε διαιτητεύσει και τον αγώνα Τσιτσιπάς-Ρούμπλεφ, όπου ο Έλληνας τενίστας είχε φρικτά παράπονα από τον Γάλλο official.

And what started this all- Feli is upset that he wasn’t given another violation, chair says I didn’t see it happen- saw replay. I guess that’s a kind of logic pic.twitter.com/2Tx9MyiszN

— ☭clay misérables☭ (@RafalutionXVIII) August 31, 2019

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μεντβέντεφ είχε για μια ακόμη φορά σε εξαιρετική ημέρα το σερβίς του, με 24 άσους στο ματς και συνολικά 55 winners ενώ κατάφερε να διατηρήσει τα λάθη του σε φυσιολογικά επίπεδα (34 έναντι 61 του Λόπεζ).

Το νέο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι ο πιο φορμαρισμένος τενίστας αυτή τη στιγμή στο tour, προερχόμενος από τρεις σερί τελικούς σε Ουάσινγκτον, Μόντρεαλ και Σινσινάτι.

Η νίκη επί του Λόπεζ ήταν η 9η συνεχόμενη μετά την αήττητη εβδομάδα στο Σινσινάτι αλλά και η 17η στα τελευταία 19 ματς που έχει δώσει στο tour.

Στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον qualifier Γερμανό, Ντόμινικ Κέπφερ που συνέχισε την εκπληκτική του παρουσία στη Νέα Υόρκη, με νίκη 6-3, 7-6, 4-6, 6-1 επί του 17-Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Επεισοδιακή νίκη για Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα