Συναγερμός στο Τορίνο: Κάλεσαν και τον Καράτσεφ

Σε… φιάσκο εξελίσσεται το φετινό ΑΤΡ Finals, μιας και μετά τους Ματέο Μπερετίνι και Στέφανο Τσιτσιπά, ο Χούμπερτ Χουρκάτς είναι αμφίβολος να αγωνιστεί την Πέμπτη στο Τορίνο!

Ο Πολωνός παραπονέθηκε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού μετά το ματς με τον Γιάνικ Σίνερ και αφού οι δυο alternates (Σίνερ, Νόρι) έχουν ήδη ριχτεί στη μάχη, είναι πιθανό να δούμε τον Άσλαν Καράτσεφ να ταξιδεύει εσπευσμένα από την Ρωσία στην Ιταλία, για να δώσει το παρών στο θεσμό.

Ο 28χρονος Ρώσος πιθανότατα θα βρίσκεται

στην πόλη το πρωί της Πέμπτης, μιας και οι άνθρωποι της διοργάνωσης τον κάλεσαν να είναι έτοιμος και όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση του Χουρκάτς.

Αν θέλει δηλαδή να ολοκληρώσει την πορεία του στο τουρνουά, ή θα επιλέξει να προφυλάξει τον εαυτό του. Πάντως, ελπίδες πρόκρισης δεν έχει ο Πολωνός, μετά τις δυο ήττες που γνώρισε από Μεντβέντεφ και Σίνερ.

Παρ’ όλα αυτά, το ματς του με τον Ζβέρεφ θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ομίλου, μιας και ο Γιάνικ Σίνερ είναι “ολοζώντανος” και δείχνει έτοιμος να… κλέψει το εισιτήριο από τον Γερμανό.

Στο πρόγραμμα, έχει τοποθετηθεί πρώτο, χρονικά, το ματς του Χουρκάτς με τον Ζβέρεφ, για τις 15:00GR της Πέμπτης. Στις 22:00GR θα διεξαχθεί το Μεντβέντεφ-Σίνερ.

Σε περίπτωση νίκης των Χούρκατς (ή Καράτσεφ) και Σίνερ, πρόωρα εκτός διοργάνωσης θα μείνει ο Ζβέρεφ!

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Συναγερμός στο Τορίνο: Κάλεσαν και τον Καράτσεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα