Tennis in Greece: Φθινοπωρινό καμπ στο πανέμορφο Μυστράς

Το “Tennis in Greece” επισκέφθηκε τον Μυστρά, σε ένα εξαιρετικό τριήμερο γεμάτο τένις, ξενάγηση στα αξιοθέατα της περιοχής, χαλάρωση και διασκέδαση!

Τα τέσσερα χωμάτινα γήπεδα του Mystras Grand Palace hotel ήταν το επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που μας παρείχε μας έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το απόγευμα με μία σειρά ασκήσεων και προπόνηση για να αδειάσουμε από το stress της εβδομάδας που πέρασε. Ύστερα κάποιοι παρέμειναν είτε στο ξενοδοχείο

απολαμβάνοντας γευστικά γεύματα του εστιατορίου με θέα τον απέραντο φωτισμένο κήπο, είτε επισκέφθηκαν τα κοντινά χωριά της περιοχής για να γευτούν την τοπική κουζίνα.

Το πρωινό του Σάββατο ξεκίνησε με προπόνηση και ασκήσεις διάρκειας μιάμιση ώρας με στόχο την ενίσχυση των κινήσεων και της στρατηγικής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ στην συνέχεια ο ελεύθερος χρόνος που υπήρχε μέχρι την απογευματινή προπόνηση γέμισε με την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο (κάστρο του Μυστρά), ο οποίος Μυστράς σύμφωνα με την ιστορία υπήρξε πρωτεύουσα του Βυζαντινού Δεσποτάτου του Μυστρά κατά τον 14ο και 15ο αιώνα και από το 1989 θεωρείται ως πολιτιστικό αγαθό στον κατάλογο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της UNESCO.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι στιγμές χαλάρωσης στον χώρο spa του ξενοδοχείου.

Φτάνοντας στην ώρα για την απογευματινή προπόνηση τένις, όπου δόθηκε έμφαση στα διπλά, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και της επικοινωνίας της ομάδας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Οι προπόνηση ολοκληρώθηκε με αγώνες διπλού, πάντα υπό την επίβλεψη και την βοήθεια των έμπειρων προπονητών της ομάδας του TENNIS IN GREECE.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με το βραδινό γεύμα της ομάδας υπό την θέα της πόλης της Σπάρτης, σε παραδοσιακή ταβέρνα του Μυστρά. Η Κυριακή βρήκε από το πρωί όλους τους συμμετέχοντες να αγωνίζονται σε ένα φιλικό τουρνουά μονού και στο τέλος ο εορτασμός των νικητών και η ολοκλήρωση ενός υπέροχου τριήμερου tennis camp συνοδεύτηκε από μία μεγάλη παραγγελία μπύρες και πολλά χαμόγελα.

Ευχαριστούμε θερμά το Mystras Grand Palace hotel για την ξεχωριστή διαμονή και τις υπηρεσίες που μας παρείχε.

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εξόρμηση μας, την άνοιξη του 2022, και γίνετε ένα με την ομάδα του TENNIS IN GREECE!

The post Tennis in Greece: Φθινοπωρινό καμπ στο πανέμορφο Μυστράς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα