Σάκκαρη: “Το έχασα μέσα από τα χέρια μου και πονάει”

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε πολύ κοντά σε μια σπουδαία ανατροπή, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα με break στο καθοριστικό σετ της ημιτελικής αναμέτρησης του WTA Finals κόντρα στην Ανέτ Κονταβέιτ και γνώρισε μια ακόμη ήττα τη φετινή σεζόν από την Εσθονή.

Μετά από μια κλειστή μάχη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε 6-3, 3-6, 6-3 από την 25χρονη αντίπαλό της και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της Γουαδαλαχάρα, χάνοντας την ευκαιρία για τον σπουδαιότερο τελικό

της καριέρας της.

Η Σάκκαρη, αφού απόλεσε το εναρκτήριο σετ και κατάφερε να ανακάμψει στο 2ο, πήρε προβάδισμα με break 3-2 στο καθοριστικό σετ, όμως δεν μπόρεσε να το κρατήσει (3-3). Στο 8ο game του 3ου σετ, η Μαρία έχασε 8 game point ευκαιρίες να ισοφαρίσει σε 4-4, πριν η Κονταβέιτ πετύχει το πολυπόθητο break (5-3) και σερβίρει επιτυχημένα για τη νίκη.

“Σήμερα έχασα μια μεγάλη ευκαιρία. Σίγουρα πρόκειται για μια δική μου χαμένη ευκαιρία. Προφανώς και έχω μεγάλο σεβασμό στο παιχνίδι της Ανέτ αλλά πιστεύω ότι σήμερα ήμουν πολύ κοντά και ξόδεψα μια ευκαιρία. Γι’αυτό πονάει και τόσο πολύ. Δεν ήταν κακή τύχη αλλά πέταξα μια ακόμη ευκαιρία. Πονάει” είπε χαρακτηριστικά η Σάκκαρη λίγο αργότερα.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Το κλειδί της ανατροπής για την Κόνταβέιτ, ήταν το άμεσο break back στο καθοριστικό σετ.

“Νομίζω το σημείο που γύρισε το ματς ήταν όταν βρέθηκα με break κάτω 3-2 και κατάφερα να πείσω τον εαυτό μου ότι αν πρόκειται να ήταν αυτό το τελευταίο ματς της σεζόν, ας το χαρώ τουλάχιστον. Ένιωσα πιο απελευθερωμένη από εκείνο το σημείο και ξεκίνησα να παίζω καλύτερα, καταφέρνοντας να γυρίσω το σετ” είπε η Εσθονή, Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μαρία Σάκκαρη θα τερματίσει στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης εκτός κι αν η εκπληκτική Κονταβέιτ καταφέρει να κερδίσει την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στον τελικό της Γουαδαλαχάρα και ανέβει εκείνη στο Νο6 της WTA, ρίχνοντας τη Μαρία στην 7η θέση.

WTA FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-9h)

The post Σάκκαρη: “Το έχασα μέσα από τα χέρια μου και πονάει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα