Φέντερερ: Θέλω να πω αποσυρθώ με τους δικούς μου όρους

Δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα, όσον αφορά την επιστροφή του Ρότζερ Φέντερερ στο επαγγελματικό tour.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Ιβάν Λιούμπισιτς, ο ίδιος ο Ελβετός ξεκαθάρισε ότι δεν θα προλάβει το Australian Open 2022 τον ερχόμενο Γενάρη ενώ δεν γνωρίζει καν αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το αγαπημένο του Wimbledon στις αρχές του Καλοκαιριού.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην LeMatinch, ο 40χρονος

Ελβετός εξέφρασε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του με τους δικούς του όρους, μέσα σε ένα γήπεδο ενώ τόνισε ότι ακολουθεί κατά γράμμα την αποθεραπεία, θέλοντας να δει για τι είναι ικανός, μια τελευταία φορά…

“Θα ξεκινήσω να τρέχω λίγο τον Ιανουάριο και ενδεχομένως να επιστρέψω στις προπονήσεις στο court τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Εκτιμώ την ολική μου επιστροφή το Καλοκαίρι του 2022” είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο Ελβετός Βασιλιάς.

Μπορεί το Καλοκαίρι του 2022 να φαντάζει πολύ μακριά, ωστόσο ο Φέντερερ υπογράμμισε ότι θα είναι μεγάλη έκπληξη αν προλάβει να παίξει στο Wimbledon.

“Θα είμαι έκπληκτος αν καταφέρω να παίξω στο Wimbledon” είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας για το πρόβλημα στο μηνίσκο αλλά και στο χόνδρο του δεξί γονάτου του. “Αυτο το Καλοκαίρι, αποφασίσαμε να συρράψουμε τη βλάβη στο μηνίσκο. Με αυτή την ευκαιρία, οι γιατροί καθάρισαν και το χόνδρο μου. Ο συνδυασμός αυτών των δύο παρεμβάσεων, απαιτεί υπομονή και σύνεση”

Κλείνοντας, ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, είπε: “Η φιλοδοξία μου είναι δω για τι είμαι ικανός για τελευταία φορά. Επίσης, θα ήθελα να πω το αντίο με τους δικούς μου όρους, μέσα σε ένα γήπεδο. Γι’αυτό τα δίνω όλα στην αποθεραπεία. Δεν θα καταρρεύση η ζωή μου αν δεν αγωνιστώ ξανά σε τελικό Grand Slam αλλά θα είναι το απόλυτο όνειρο αν τα καταφέρω ξανά. Το πιστεύω ακόμα. Πιστεύω σε τέτοιου είδους θαύματα”

The post Φέντερερ: Θέλω να πω αποσυρθώ με τους δικούς μου όρους appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα