Αποσύρθηκε από το ATP Finals ο Τσιτσιπάς

Τελικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο μεγάλο τουρνουά του Τορίνο καθώς, λίγες ώρες πριν τον βραδινό (22:00GR) αγώνα του για τη 2η αγωνιστική του Green Group, κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ, ανακοίνωσε την απόσυρσή του!

Ο λόγος, οι έντονες ενοχλήσεις στον αγκώνα του δεξιού χεριού που ήταν και η αφορμή να εγκαταλείψει την αναμέτρηση με τον Αλεξέι Ποπίριν πριν μερικές ημέρες στο Paris Masters.

Ο

Τσιτσιπάς δεν έδειξε να βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση στην πρεμιέρα του στο ATP Finals, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Την Τρίτη (16/11), ο Έλληνας πρωταθλητής ολοκλήρωσε πρόωρα την προπόνησή του στα βοηθητικά courts της Pala Alpitour και έτσι την Τετάρτη αποφάσισε να βάλει τέλος στη σεζόν και να επικεντρωθεί στα δύο προβλήματα τραυματισμού που τον απασχόλησαν στο δεύτερο εξάμηνο, στον αγκώνα και στην πατούσα (σύνδρομο Morton).

Τη θέση του Τσιτσιπά θα πάρει ο δεύτερος alternate, Κάμερον Νόρι που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο τουρνουά, όπως έκανε και την Τρίτη ο Γιάνικ Σίνερ, που αντικατέστησε τον Ιταλό, Ματέο Μπερετίνι.

An unfortunate end to 2021 for @steftsitsipas #NittoATPFinals pic.twitter.com/dzruLsM2QN

Tennis TV (@TennisTV) November 17, 2021

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Αποσύρθηκε από το ATP Finals ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα