Στο χώμα είναι αφεντικό! – VIDEO

Ο Ντομινίκ Tιμ ήταν το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει τον ένατο τίτλο καριέρας του στο Μπουένος Αϊρες και το κατάφερε νικώντας απόλυτα ελεγχόμενα τον Αλιάζ Μπέντενε και δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως στο χώμα είναι άλλος παίκτης!

Δώστε του χώμα!

Ο Ντομινίκ Τιμ είναι, τα τελευταία δύο χρόνια, σταθερά ο καλύτερος παίκτης στο χώμα μετά φυσικά από τον μάστορα του είδους, Ραφαέλ Ναδάλ, και δεν δείχνει να θέλει να χαλάσει την εικόνα του ούτε στο 2018!

Ο 25χρονος Αυστριακός είναι πάντα μεταμορφωμένος προς το καλύτερο στη συγκεκριμένη

επιφάνεια που ταιριάζει “γάντι” στο γεμάτο σπιν επιθετικό παιχνίδι του και το απέδειξε περίτρανα στο Μπουένος Αϊρες!

Νίκησε εύκολα και τον Αλιάζ Μπέντενε στον τελικό της διοργάνωσης με 6-2, 6-4 και ξεκίνησε άψογα για αυτόν τη χωμάτινη σεζόν πριν πάει για την υπεράσπιση του τίτλου του στο χώμα του Ρίο Ντε Τζανέιρο!

Αυτός ήταν ο ένατος τίτλος καριέρας του Τιμ και έβδομος στην κόκκινη επιφάνεια που είναι, ξεκάθαρα πλέον, αυτή στην οποία μπορεί να ξεδιπλώσει καλύτερα το αναμφισβήτητο ταλέντο του.

Ο Μπέντενε ήταν, ούτως ή αλλως, ένας μάλλον απροσδόκητος φιναλίστ από το κάτω μέρος του ταμπλό που πήρε “σμπαράλια” πολλούς χωματάδες (Ράμος, Σβάρτζμαν, Ντελμπόνις) αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον ποιοτικότερο του είδους, Τιμ, που ήταν καλύτερος σε όλον τον τελικό.

Με εξαιρετικά service games, δυνατές επιστροφές και πολύ ωραίο επιθετικό και γεμάτο βαρύ σπιν παιχνίδι από τη βασική γραμμή, ο Τιμ επέβαλλε πλήρως το ρυθμό του και έδειξε πως και φέτος θα είναι μία κάτι παραπάνω από υπολογίσιμη δύναμη στο χώμα!

Μένει να δείξει την ίδια εικόνα και στις υπόλοιπες επιφάνειες για να ανεβάσει τις μετοχές του…

Κυριακή, 18/2: Τελικός Buenos Aires
Thiem (Austria) beat Bedene (Slovenia) 6-2 6-4

ARGENTINA OPEN DRAW

Kώστας Αϊτάκης

The post Στο χώμα είναι αφεντικό! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα