Πρώτη φορά στον 4ο γύρο ο Ζβέρεφ – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προκρίθηκε σήμερα στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν για πρώτη φορά στην καριέρα της, νικώντας τον Αυστραλό Άλεξ Μπολτ στα τρία σετ. Στους “16” καλύτερους πέρασε και ο Μπόρνα Τσόριτς με ανατροπή…

Η τέταρτη απόπειρά του στο Αυστραλιανό Όπεν, ήταν και η τυχερή. Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προκρίθηκε για παρθενική του φορά στην δεύτερη εβδομάδα του Grand Slam της Μελβούρνης, και δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο νεαρός Γερμανός

επιβλήθηκε του Αυστραλού Άλεξ Μπολτ που αγωνίστηκε με Wild Card στο τουρνουά της πατρίδας του μετά από μόλις 1 ώρα και 54 λεπτά, με 6-3, 6-3, 6-2.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ είχε αποκλειστεί τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι από τον 3ο γύρο του θεσμού, όμως φαίνεται πως φέτος έμαθε καλά το μάθημά του, σοβαρεύτηκε και είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Στην επόμενη φάση του Αυστραλιανού Όπεν, ο Ζβέρεφ θα παίξει κόντρα στον φορμαρισμένο Καναδό Μίλος Ράονιτς, σε έναν ιδιαίτερα αμφίρροπο αγώνα, το πρωί της Δευτέρας.

Ένας άλλος εκπρόσωπος της νέας γενιάς, ο Μπόρνα Τσόριτς, ξεκίνησε δυναμικά την χρονιά περνώντας και αυτός για πρώτη φορά στην καριέρα του, στον 4ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Σήμερα, ο Κροάτης επικράτησε του Φιλίπ Κραϊνόβιτς με σκορ 2-6, 6-3, 6-4, 6-3 και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του αγώνα Πούιγ-Ποπύριν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης στη Μελβούρνη.

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρώτη φορά στον 4ο γύρο ο Ζβέρεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα