Γκουαρντιόλα: “Βγάζω το καπέλο στη Λίβερπουλ”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για μια ακόμα φορά με τα καλύτερα λόγια για τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως οι “κόκκινοι” παίζουν καλά και για αυτό έχουν κάνει αυτή την πορεία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι υπογράμμισε πως η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει το κυνήγι της Λίβερπουλ και τόνισε πως ο εφετινός τίτλος είναι πρόκληση για τους “πολίτες”.

Χαρακτηριστικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: Έχουμε ακόμα πολλά ματς να παίξουμε, αλλά με αυτό που κάνει η Λίβερπουλ, της βγάζω
το καπέλο. Όταν κερδίζεις με τέτοιο τρόπο και τόσα πολλά παιχνίδια, δεν είναι ότι είσαι τυχερός ή απλά παίζεις καλά για μια μικρή χρονική περίοδο. Η δική μας δουλειά είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε βαθμούς και να τους δείχνουμε ότι είμαστε κοντά και να μας νιώθουν. Είναι μια διαφορετική πρόκληση για εμάς φέτος. Τα είπαμε από την αρχή. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε ξανά 18 ματς στη σειρά ούτε να έχουμε τους αντιπάλους μας στους 9 ή τους 10 βαθμούς πίσω μας. Δεν μπορούμε ν' αρνηθούμε ότι μια ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη από εμάς”.
Keywords
Τυχαία Θέματα