Ακάθεκτη προς το 24ο Grand Slam – VIDEO

Άλλη μια εύκολη νίκη και πρόκριση για τη Σερίνα Γουίλιαμς στο Australian Open καθώς η έφηβη Νταγιάνα Γιαστρέμσκα δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί την Αμερικανίδα

Στον 4ο γύρο του πρώτου Grand Slam της σεζόν προκρίθηκε η Σερίνα Γουίλιαμς, μετά από μια ακόμη εύκολη αποστολή στη Μελβούρνη.

Η 37χρονη Αμερικανίδα, επικράτησε 6-2, 6-1 της 18χρονης Νταγιάνα Γιαστρέμσκα από την Ουκρανία και περιμένει τη νικήτρια του ντέρμπι Χάλεπ-Β.Γουίλιαμς στη φάση

των “16” της διοργάνωσης.

Μετά από τρία ματς στην Αυστραλία, η Σερίνα έχει απολέσει μόλις εννιά games (6-0, 6-2, 6-2, 6-2, 6-2, 6-1 τα game της) και δείχνει κυριολεκτικά ανίκητη σε κάθε της εμφάνιση στο court.

Βέβαια, από εδώ και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν για την κορυφαία όλων των εποχών, καθώς η Σερίνα κυνηγάει τον 24ο Grand Slam τίτλο της καριέρας της με τον οποίον θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ.

Στα μέσα του 2ου σετ, η Γιαστρέμσκα γύρισε τον αστράγαλό της και μετά το τέλος του ματς ξέσπασε σε κλάματα, με τη Σερίνα να την παρηγορεί.



To εισιτήριο για τον 4ο γύρο εξασφάλισε και η πρόσφατη πρωταθλήτρια του Αμερικανικού Όπεν, Ναόμι Οσάκα η οποία χρειάστηκε τρία σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σου-Γουέι Ισίε.

Η 20χρονη Γιαπωνέζα, Νο5 του ταμπλό, ανέτρεψε το προβάδισμα της αντιπάλου της με 5-7, 6-4, 6-1 και θα αντιμετωπίσει την πολύ επικίνδυνη Αναστάσια Σεβάστοβα για την είσοδο στην 8αδα.

Με ανατροπή προκρίθηκε και η Ελίνα Σβιτολίνα που επιβλήθηκε δύσκολα 4-6, 6-4, 7-5 της Σουάι Ζανγκ και περιμένει μια εκ των Κις-Μερτένς στην επόμενη φάση.

AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ακάθεκτη προς το 24ο Grand SlamVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα