Φέντερερ: “Χαίρομαι για τον Στέφανο!” – VIDEO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ρότζερ Φέντερερ στο Αυστραλιανό Όπεν και ο Ελβετός σούπερσταρ περιμένει ένα συναρπαστικό παιχνίδι με επιθετικό τένις!

Χαλαρός, ως συνήθως, απόρροια της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία δείχνει να βρίσκεται σε ακόμα ένα Αυστραλιανό Όπεν, ο Ρότζερ Φέντερερ περιμένει με “ανοικτές αγκάλες” τον Στέφανο Τσιτσιπά τον οποίο ήδη εκτιμά ως αντίπαλο!

“Χαίρομαι πολύ για τον Στέφανο! Νομίζω ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό ματς με επιθετικό τένις. Μου αρέσει το παιχνίδι του. Έχει ωραία ποικιλία και ανεβαίνει συχνά στο

φιλέ. Είναι καλό το ότι παίξαμε πριν μερικές εβδομάδες στο Περθ και ξέρω τι να περιμένω” ανέφερε ο “Βασιλιάς” για τον προσεχή του αντίπαλο.

Ο Νικ Κύργιος σχολίασε τον αγώνα του Φέντερερ για την Αυστραλιανή τηλεόραση και ο Ελβετός τενίστας ρωτήθηκε για τη νέα “ασχολία” του Νικ!

“Θα πρέπει πρώτα να παίξει μερικά χρόνια και μετά να σχολιάσει! Τέλος πάντων, μου αρέσει ο Νικ, μου αρέσει ο τρόπος που παίζει, το ότι σχολίασε το ματς δείχνει ότι αγαπά το άθλημα”.

Σκέφτεται, άραγε, να συνεχίσει να παίζει και μετά τα σαράντα;

“Όχι, είναι ξεκάθαρα μια κακή ιδέα. Με τέσσερα παιδιά και όλη την καριέρα που έχω κάνει δεν γίνεται να συνεχίσω μέχρι τότε. Προς το παρόν, είμαι ευχαριστημένος, έχω τη στήριξη της οικογένειας και συνεχίζω!”.

Τέλος, ανέφερε ότι μπορεί να θυμηθεί μερικά στιγμιότυπα από καθέναν από τους 99 τελικούς που έχει παίξει!

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Χαίρομαι για τον Στέφανο!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα