Ολυμπιακός: Κλείνει και ο τερματοφύλακας

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Επόμενος στόχος ο τερματοφύλακας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι κοντά στο να κλείσει.

Το θέμα που προέκυψε με τον Ανδρέα Γιαννιώτη δημιούργησε κενό στον «άσο». Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε να καλυφθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Υπήρξαν σενάρια που ήθελαν τους «ερυθρόλευκους» να είναι εκ νέου σε επαφές με τον Ανδρέα Γιαννιώτη! Ωστόσο όπως φαίνεται το γυαλί δεν πρόκειται να κολλήσει ξανά, αν και ποτέ δεν ξέρεις…

Από εκεί και

πέρα στην Ρωσία ανέφεραν ξανά το όνομα του Γιούρι Λοντίγκιν. Ο 28χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Ζενί Αγίας Πετρούπολης, αλλά το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι.

Μια καλή περίπτωση και από οικονομικής πλευράς. Το κασέ του διεθνή τερματοφύλακα έχει πέσει και ο Ολυμπιακός μπορεί να τον κάνει δικό του.

Μάλιστα υπήρξαν έντονα σενάρια αργά το βράδυ της Παρασκευής πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε τερματοφύλακα με το όνομα του Λοντίγκιν να ήταν ψηλά.

Υπάρχει και το θέμα με τον Εντίν Γιακούποβιτς. Ο 34χρονος τερματοφύλακας της Λέστερ. Ωστόσο έχει συμβόλαιο έως το 2021 και το κασέ του είναι μεγάλο. Για να γίνει κάτι θα πρέπει να ξοδευτεί ο Ολυμπιακός. Πάντως ο Βόσνιος, όπως και ο Λοντίγκιν ακούγονται και για τη Νότιγχαμ και δεν αποκλείεται να γίνει κάτι μέσω της αγγλικής ομάδας.

Στο προσκήνιο υπάρχει και ο Αντόνιο Ντοναρούμα της Μίλαν. Μια ακόμα ακριβή περίπτωση. Ο Ολυμπιακός, όμως, έκανε την κίνηση του, για 6μηνο δανεισμό.

Ο Ολυμπιακός είχε κοιτάξει και την ελληνική αγορά με τερματοφύλακες που ήταν διαθέσιμοι. Ένας από αυτούς ήταν και ο Αθανασιάδης του Αστέρα Τρίπολης.

Οπως και να έχει οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δραστηριοποιηθεί έντονα και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 48ωρο να έχουν ολοκληρώσει με το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα.

Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Η ερυθρόλευκη γιορτή στα Ιωάννινα με Μαρτίνς, Καρεμπέ (pics)

Ολυμπιακός: Έχει πέραση ο «παγωμένος» Νικολάου

The post Ολυμπιακός: Κλείνει και ο τερματοφύλακας appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα