Προελαύνουν Αυστραλία, Γερμανία στο Περθ! – VIDEO

19:04 2/1/2019 - Πηγή: Tennis24
To tie της Γερμανίας κόντρα στην Αυστραλία θα κρίνει τη μία φιναλίστ χώρα του φετινού Hopman Cup!

Και οι δύο χώρες έχουν κερδίσει τα δύο πρώτα tie που έχουν δώσει κόντρα σε Ισπανία και Γαλλία με τη Γερμανία να έχει το ελαφρύ προβάδισμα των συνολικών νικών με 5-1 έναντι 4-2 της οικοδέσποινας Αυστραλίας!

Το μεταξύ τους όμως τελευταίο tie του Group

B θα κρίνει τα πάντα ως προς το ποια χώρα θα είναι φιναλίστ στο φετινό Hopman Cup και θα αντιμετωπίσει είτε την Ελβετία του Ρότζερ Φέντερερ, είτε την Ελλάδα των Τσιτσιπά-Σάκκαρη στον μεγάλο τελικό!

Η Γερμανία κέρδισε και τους δύο αγώνες μονού την Τετάρτη με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να κερδίζει δύσκολα τον Λούκας Πούιγ με 6-3, 6-7(8), 6-2 και το ίδιο ακριβώς έκανε η Αντζελίκ Κέρμπερ κερδίζοντας στα τρία σετ την Αλιζέ Κορνέ με 5-7, 6-2, 6-4.

Η μοναδική ήττα, μέχρι στιγμής στο Hopman Cup, για τους Γερμανούς ήρθε στον αγώνα διπλού με το δίδυμο Πούιγ/Κορνέ να κερδίσει τους Ζβέρεφ/Κέρμπερ με 4-3(4), 4-3(3).

Πολύ πιο δύσκολα, η Αυστραλία, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ισπανίας με συνολικό απολογισμό 2-1.

Τη μεγαλύτερη δουλειά έκανε η Άσλεϊ Μπάρτι που κέρδισε τον αγώνα μονού κόντρα στην Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα με 6-3, 6-4 αλλά και τον αγώνα διπλού πλάι στον Ματ Έμπντεν κόντρα στους Φερέρ/Μουγκουρούθα με 3-4(3), 4-3(0), 4-3(3).

Είχε προηγηθεί η νίκη του αειθαλούς Νταβίντ Φερέρ κόντρα στον Ματ Έμπντεν με 7-6(1), 7-5.

Κώστας Αϊτάκης

The post Προελαύνουν Αυστραλία, Γερμανία στο Περθ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα