Δεν άντεξε ο Μάρεϊ – VIDEO

13:16 2/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Άντι Μάρεϊ δεν άντεξε στην πίεση του Ντανιήλ Μεντβέντεφ και ηττήθηκε στα δυο σετ, στο ντέρμπι του 2ου γύρου στο Brisbane International…

Αν και το πάλεψε όσο μπορούσε, τουλάχιστον στο πρώτο σετ, ο Άντι Μάρεϊ υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ντανιήλ Μεντβέντεφ και αποχαιρέτησε πρόωρα την διοργάνωση του Μπρισμπέιν.

Δεν είναι στην καλύτερή του φόρμα άλλωστε, και αυτό δεν είναι μυστικό. Ο Βρετανός τα βρήκε σκούρα από πολύ νωρίς κόντρα στον Ρώσο και εν τέλει ηττήθηκε μετά

από 1 ώρα και 22 λεπτά αγώνα.

Τελικό σκορ 7-5, 6-2 υπέρ του Μεντβέντεφ, που έδειξε για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και φέτος θα είναι ένας ισχυρός αντίπαλος για τον καθένα στο Tour. Επόμενος αντίπαλος του νεαρού, Νο16 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Μίλος Ράονιτς.

Στην τελευταία αναμέτρηση της ημέρας στο Brisbane International, το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού πήρε και ο Άλεξ Ντε Μινόρ, που επικράτησε του συμπατριώτη του Τζόρνταν Τόμπσον με 6-4, 6-2.

Ο Ντε Μινόρ, θα παίξει στον 2ο γύρο με τον νικητή του αγώνα του Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά με τον Τάρο Ντάνιελ, ο οποίος παίρνει τη θέση του Ράφαελ Ναδάλ, που αποσύρθηκε από την διοργάνωση σήμερα!

Τετάρτη 2/1 – 2ος Γύρος Brisbane International, Άνδρες

Medvedev (Russia) beat Murray (Great Britain) 7-5, 6-2
Chardy (France) beat Kyrgios (Australia) 6-7(5), 6-2, 6-3
Raonic (Canada) beat Kecmanovic (Serbia) 6-3, 7-6(2)
De Minaur (Australia) beat Thompson (Australia) 6-4, 6-2
Nishikori (Japan) beat Kudla (USA) 7-5, 6-2
Dimitrov (Bulgaria) beat Millman (Australia) 6-3, 6-4
Uchiyama (Japan) beat Edmund (Great Britain) 7-6(6), 6-4

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν άντεξε ο Μάρεϊ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα