Αποσύρθηκε από το Brisbane International ο Ναδάλ

14:06 2/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ράφαελ Ναδάλ απέσυρε την συμμετοχή του από το Brisbane International, λίγες μόλις ώρες πριν κάνει το ντεμπούτο του στη διοργάνωση κόντρα στον Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά…

Δεν ήρθε ακόμη η ώρα του Ισπανού.

Ο Ράφα Ναδάλ αν και εμφανίστηκε προετοιμασμένος πριν λίγες ημέρες, για να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2019 στον 2ο γύρο του Brisbane International την Πέμπτη, απέσυρε την συμμετοχή

του σήμερα, δίνοντας την ευκαιρία στον νεαρό Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ να αγωνιστεί στη θέση του, ως Lucky Loser.

Το Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά της Αυστραλίας, παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη τύπου και εξήγησε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο να ανακοινώσει την απόσυρσή του από το πρώτο τουρνουά της νέας σεζόν.

“Έκανα μια εξέταση που έδειξε πως έχω πρόβλημα στον μηρό. Ήρθα στο Μπρισμπέιν για να παίξω, όμως οι γιατροί μου δεν με αφήνουν. Ήθελα να παίξω, αλλιώς δεν θα ερχόμουν καν. Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένος να αποσύρω την συμμετοχή μου.

Είναι ένας μικρός τραυματισμός, που μπορεί να εξελιχθεί σε μεγαλύτερο. Δεν θέλω να ρισκάρω την απουσία μου από το φετινό Αυστραλιανό Όπεν. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα από όσο αισθανόμουν πριν μερικές ημέρες, αλλά αυτό δεν αρκεί.

Είναι ρίσκο να αγωνιστώ τώρα, και δεν θα το κάνω”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ισπανός πρωταθλητής, που απέσυρε την συμμετοχή του από το τουρνουά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποσύρθηκε από το Brisbane International ο Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα