Τον ρόλο των πωλητών θα μπορέσουν να πάρουν οι παίκτες στο Fallout 76

"Έλα πάρε πάρε!"

Μέσω του player vending τα όνειρα κάθε παίκτη πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα, καθώς πλέον όλοι θα μπορούν να μπουν στον ρόλο του πωλητή.

Όπως αναφέρει και το VG247, ήταν ξεκάθαρο πως η Bethesda ήθελε να βάλει τους παίκτες στην θέση των NPC. Πιο συγκεκριμένα ήθελε να τους οδηγήσει στο να αναλάβουν διαφορετικούς ρόλους μέσα στο παιχνίδι, χωρίς όμως να τους έχει δώσει τα απαραίτητα εφόδια για να το υλοποιήσουν.

Μέσω ενός πρόσφατου blog post,

η εταιρεία μίλησε μεταξύ άλλων για μεγάλα updates που έρχονται στο μέλλον, όπως για παράδειγμα περισσότερα εβδομαδιαία in-game events, νέα Vaults, ένα νέο PvP mode και το player vending.

Βέβαια, έχουμε ακόμα πολλά κενά πάνω στο εν λόγω update, καθώς το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα μπορούμε να πουλήσουμε και να αγοράσουμε σε και από άλλους παίκτες που επιβίωσαν την αποκάλυψη.

Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΧωρίς nukes το Fallout 76 μέχρι νεοτέραςΔωρεάν το Fallout Classic Collection στα PC για όσους έπαιξαν το Fallout 76H Bethesda κάνει νύξεις για νέο PvP Mode στο Fallout 76

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα