Ακάθεκτος ο Βαβρίνκα! – VIDEO

16:29 2/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Διπλασίασε τις νίκες του στη Ντόχα ο ανανεωμένος Σταν Βαβρίνκα που πέταξε εκτός και τον Νίκολας Τζάρι στον δρόμο για τον πρώτο του φετινό προημιτελικό!

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα πέτυχε κάποιες μεγάλες νίκες και την περσινή σεζόν αλλά, τις περισσότερες φορές, εκεί που υπήρχαν ξανά προσδοκίες από αυτόν, έχανε το επόμενο ματς από έναν μικρότερου βεληνεκούς παίκτη.

Απ’ότι φαίνεται, η φετινή ανανεωμένη και πολύ βελτιωμένη εκδοχή του 33χρονου Ελβετού δεν θα το αφήσει να συμβεί.

Για δεύτερο σερί ματς στη Ντόχα, ο Stan the Man ήταν μεστός, ουσιαστικός, απόλυτα

αποτελεσματικός και κατά συνέπεια ήρθε φυσιολογικά η δεύτερή του νίκη εκεί, εις βάρος του Νίκολας Τζάρι με 6-4, 7-6(3).

Ρεσιτάλ service games παρέδωσε ο Βαβρίνκα την Τετάρτη καθώς δεν παραχώρησε ούτε ένα break point στον 23χρονο Χιλιανό που ήθελε αλλά δεν μπορούσε χάνοντας σχεδόν το σύνολο των μεγάλων σε διάρκεια ράλι που αντάλλαξε με τον Ελβετό.

Όπως και στο ματς με τον Χατσάνοφ, ένα και μοναδικό break έγινε σε όλο το ματς και αυτό στο πρώτο σετ αλλά και πάλι ο Βαβρίνκα έδειχνε ότι ελέγχει την κατάσταση χάρη στη μεγάλη σιγουριά που απέπνεε από τη βασική γραμμή και από το σερβίς του.

Στο tie break του δεύτερου σετ ήταν απόλυτα ουσιαστικός και έκλεισε το ματς δίχως περιττές περιπέτειες και πλέον περιμένει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ σε ένα, λογικά, πιο δύσκολο τεστ κόντρα σε έναν δεινό και πολύ σταθερό baseliner.

Ο Αγούτ κέρδισε στην ισπανική μονομαχία τον Γκιγιέρμο Γκαρσία-Λόπεζ με 6-1, 6-4 και θα παίξει τα ρέστα του για την πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στον Βαβρίνκα ενώ στους “4” θα τους περιμένει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Με απόσυρση του Γκουίντο Πέγια, ο περσινός ημι-φιναλίστ στο Ρολάν Γκαρός, Μάρκο Τσεκινάτο, προκρίθηκε επίσης στα προημιτελικά του Κατάρ.

Τετάρτη, 2/1: 2ος γύρος Qatar Open

Wawrinka (Switzerland) beat Jarry (Chile) 6-4 7-6(3)
Agut (Spain) beat Garcia-Lopez (Spain) 6-1 6-4
Cecchinatto (Italy) beat Pella (Argentina) by walkover

QATAR OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)| TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ακάθεκτος ο Βαβρίνκα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα