Περήφανος για μένα! – VIDEO

17:31 8/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Ερνεστς Γκουλπίς είναι περήφανος για τις έξι νίκες (αν συνυπολογίσουμε και τα προκριματικά) που έχει ήδη πετύχει στο φετινό Wimbledon φθάνοντας πανάξια στη δεύτερη εβδομάδα της διοργάνωσης!

Εχει δεχτεί πολύ trolling για την αστάθεια των αγωνιστικών του επιδόσεων και για τη συμπεριφορά που έχει επιδείξει κατά καιρούς στα κορτ, ωστόσο, ένας ώριμος και πολύ αποτελεσματικός Ερνεστς Γκουλμπίς ήρθε για να ταράξει τα “λιμνάζοντα νερά” του φετινού Wimbledon!

Ξεκίνησε την πορεία του από τα προκριματικά, λόγω της

χαμηλής του κατάταξης, κέρδισε τρεις σερί αγώνες εκεί για να φθάσει στη συνέχεια στο βασικό ταμπλό όπου έχει επικρατήσει σε τρία σερί πεντάσετα για να μείνει “ζωντανός” στον τέταρτο γύρο!

Κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ μάλιστα, επέστρεψε από το 1-2 πίσω στα σετ για να αποκλείσει τελικά, με πολύ εμφατικό πρώτο στο πέμπτο σετ, τον νεαρό Γερμανό δείχοντας από πρώτο χέρι πόσο πολύ τένις ξέρει έστω και αν είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια για διάφορους λόγους.

“Είμαι περήφανος για μένα. Αναγνωρίζω ότι έχω περάσει τα προκριματικά, που δεν είναι εύκολη υπόθεση και το γεγονός ότι έχω κερδίσει τρία σερί ματς στα πέντε σετ. Επιτέλους, έχω μια καλή στιγμή ξανά στην καριέρα μου!” ανέφερε ο 29χρονος Λετονός.

Τι πήγε στραβά και από τον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός το 2014, βρέθηκε να αγωνίζεται κατά κόρον σε Challenger τουρνουά την τελευταία τριετία;

“Κυρίως τραυματισμοί. Εμεινα και για ενάμιση χρόνο εντελώς εκτός τένις. Ξεκίνησα να δουλεύω πριν ένα περίπου χρόνο με τον Γκούντερ Μπρέζνικ. Με αυτόν είχα τα καλά μου αποτελέσματα το 2014. Συμβαίνει τώρα ξανά το ίδιο!” πρόσθεσε.

Ενώ παλιά είχε σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς και συγκέντρωσης στον στόχο όταν τα πράγματα “στράβωναν”, πλέον, δείχνει μια εκπληκτική ηρεμία στο παιχνίδι του και μια εξαιρετική ικανότητα ανασυγκρότησης!

“Νομίζω ότι άρχισα να επιστρέφω πολύ καλύτερα στο τέταρτο και το πέμπτο σετ. Παρατήρησα ότι στο πέμπτο ήταν πλέον πολύ κουρασμένος. Τον έτρεχα όσο μπορούσα δίχως να πηγαίνω για winners. Ηταν νομίζω μια καλή στρατηγική. Ο Σάσα είναι μελλοντικός πρωταθλητής Slam. Θα βρει τον δρόμο του…” κατέληξε ο “Λόρδος”.

Επόμενος αντίπαλος του Ερνι για μια θέση στα προημιτελικά πλέον είναι ο Κέι Νισικόρι που “σόκαρε” τον Νικ Κύργιο!

Κώστας Αϊτάκης

The post Περήφανος για μένα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα