“Είμαι πολύ απογοητευμένος και τσατισμένος”

12:44 8/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Νικ Κύργιος… φυσάει και δεν κρυώνει το γεγονός ότι αποκλείστηκε από τον 3ο γύρο του Wimbledon κάνοντας τραγική εμφάνιση κόντρα στον Κέι Νισικόρι. Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστραλός στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση…

Θεωρούνταν εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Wimbledon, μιας και στα τουρνουά προετοιμασίας στο γρασίδι έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο Νικ

Κύργιος όμως, αποκλείστηκε πρόωρα από τον 3ο γύρο του θεσμού και εμφανίστηκε ιδιαίτερα τσατισμένος στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την ήττα του.

Ο 22χρονος Αυστραλός δεν κέρδισε ούτε σετ απέναντι στον Κέι Νισικόρι, ο οποίος δεν είναι από τους τενίστες οι οποίοι διακρίνονται για το παιχνίδι τους σε αυτήν την επιφάνεια, και νιώθει πολύ απογοητευμένος για την εμφάνισή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικ:

“Δεν ένιωσα ποτέ μέσα στον αγώνα, δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω πως ήμουν εκτός τόπου και χρόνου. Δυσκολευόμουν μέχρι και στο πιο εύκολο χτύπημα που θα μπορούσα να κάνω. Δεν σέρβιρα καθόλου καλά και το footwork μου ήταν απαίσιο.

Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά μια κακή μέρα. Είμαι πολύ απογοητευμένος, είμαι πολύ τσατισμένος. Ήθελα να τα πάω καλά στο τουρνουά και νιώθω χάλια αυτήν την στιγμή, όμως δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Ότι έγινε, έγινε”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Είμαι πολύ απογοητευμένος και τσατισμένος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα