Έξαλλος ο Νόλε με την… τριπλή “σφαγή”! – VIDEO

14:53 8/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Μια καθ’ όλα εντυπωσιακή φάση εκτυλίχθηκε το Σάββατο στην αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάιλ Έντμουντ. Ο Σέρβος έπρεπε να κερδίσει κανονικά έναν… ξεκάθαρα δικό του πόντο, με τον διαιτητή όμως να κάνει λάθος ΤΡΕΙΣ φορές στην ίδια φάση και να δίνει τον πόντο στον Βρετανό σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο!

Όχι ένα, ούτε δυο, αλλά τρία παιδαριώδη λάθη έκανε ο chair umpire της αναμέτρησης του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάιλ Έντμουντ, σε μια φάση!

Ο Σέρβος πρωταθλητής είχε διπλό μπρέικ πόιντ (15-40) στο έβδομο γκέιμ του τέταρτου σετ

της αναμέτρησης, με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ του και 3-3 στα γκέιμς.

Ο Έντμουντ σέρβιρε, ο Νόλε έπαιξε υποδειγματικά τον πόντο και με ένα εξαίσιο βολέ έδωσε τέλος στο γκέιμ, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 4-3 και όντας πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη.

Ή μάλλον… έτσι νόμιζε πως έγινε. Καθώς, ο Έντμουντ έτρεξε να προλάβει την μπάλα μετά το βολέ του αντιπάλου του, έβγαλε την άμυνα και έστειλε την μπάλα στην πλευρά του Τζόκοβιτς.

Ο διαιτητής δίνει τον πόντο στον Έντμουντ και ο Νόλε ξεσπάει, λέγοντας πως η μπάλα χτύπησε δυο φορές στο γρασίδι. Και φυσικά, είχε δίκιο, καθώς αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά την επανάληψη της φάσης, φαίνεται πως έχει γίνει double bounce.

Αυτό όμως, είναι το πρώτο λάθος του διαιτητή, και πραγματικά, είναι και το μικρότερο, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Βρετανός, ακουμπάει ξεκάθαρα το φιλέ στην συνέχεια της φάσης, πριν η μπάλα σκάσει δυο φορές στην αντίπαλη πλευρά!

Πράγμα που σημαίνει, πως ο πόντος ακόμη και να μην είχε γίνει double bounce στην αρχή, έπρεπε να πάει και πάλι στην πλευρά του Νόλε.

Έλα που όμως υπάρχει και τρίτο λάθος.

Πείτε ότι δεν έχει γίνει double bounce και δεν έχει ακουμπήσει το φιλέ ο Έντμουντ ώστε να χάσει μόνος του τον πόντο. Το χτύπημα που κάνει ο Βρετανός είναι… πολύ άουτ, με τον linesman να δείχνει μέσα και τον διαιτητή να μην κάνει overrule!

Τρομερή στιγμή στην αναμέτρηση, με τον Έντμουντ εν τέλει να κρατάει το σερβίς του και να παρατείνει την αγωνία, πριν ο Σέρβος πάρει τη νίκη στα τέσσερα σετ τελικά. Φανταστείτε να είχε κάνει ολική ανατροπή ο Βρετανός και να κέρδιζε το ματς, τι θα γινόταν στη συνέχεια…

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έξαλλος ο Νόλε με την… τριπλή “σφαγή”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα