“Ένιωσα πιο κουρασμένος από ποτέ” – VIDEO

13:41 8/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ υπέστη ήττα-σοκ με ανατροπή από τον Έρνεστς Γκούλμπις στον 3ο γύρο του φετινού Wimbledon και αποχαιρέτησε νωρίς την διοργάνωση του Λονδίνου. Που απέδωσε την άσχημη εμφάνισή του όμως ο ίδιος ο Γερμανός ;

Η κούραση ήταν ο Νο1 παράγοντας που οδήγησε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην πρωτοφανή του “κατάρρευση” στο πέμπτο σετ της αναμέτρησης κόντρα στον Έρνεστς Γκούλμπις, όπως υποστηρίζει ο 21χρονος.

Ο “Σάσα” δεν έπαιξε αρκετούς αγώνες στο γρασίδι φέτος

και όπως δήλωσε στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την ήττα του από το Νο138 του κόσμου, ένιωσε πιο κουρασμένος από ποτέ στο τέλος του ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο απογοητευμένος Ζβέρεφ:

“Δεν ήμουν τραυματίας, αλλά ήμουν πολύ κουρασμένος στο πέμπτο σετ. Νομίζω πως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι είχα να φάω 24(!) ώρες. Συνήθως δεν κουράζομαι σε best of five αγώνες, αυτό φάνηκε και στο Ρολάν Γκαρός πρόσφατα, αλλά σήμερα πραγματικά κουράστηκα.

Φάνηκε σαν κάποιος να με έβγαλε από την πρίζα στα μέσα του τέταρτου σετ και έκτοτε δεν επέστρεψα ποτέ. Ο αντίπαλός μου έπαιξε πολύ καλά, έχει αυτοπεποίθηση γιατί έχει κερδίσει έξι συνεχόμενους αγώνες, όμως εγώ δεν θα έπρεπε να παίξω τόσο άσχημα.

Έτσι είναι ο αθλητισμός όμως, δεν μπορείς να προγραμματίσεις πράγματα. Μετά το τέλος του τρίτου σετ ένιωσα πως θα φύγω με την νίκη από το γήπεδο. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να προετοιμαστώ κατάλληλα ενόψει του Wimbledon της επόμενης χρονιάς.

Νομίζω πως έπαιξα καλό τένις στους δυο προηγούμενους αγώνες μου αυτήν την εβδομάδα, αλλά σήμερα δεν μπόρεσα να είμαι αυτός που πρέπει. Έπαιξα καλά για δυο σετ όμως μετά κατέρρευσα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ένιωσα πιο κουρασμένος από ποτέ” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα