“Είχα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!” – VIDEO

15:59 8/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Σιμόνα Χάλεπ έγινε η πρώτη τενίστρια τα τελευταία δέκα χρόνια, που αποκλείεται πριν τον 4ο γύρο στο Wimbledon, ενώ βρίσκεται στην Νο1 θέση του ταμπλό. Η Ρουμάνα είπε σκληρά λόγια για τον εαυτό της μετά την ήττα από την Χσιέχ στα τρία σετ!

Η πρωταθλήτρια του Ρολάν Γκαρός και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, Σιμόνα Χάλεπ, είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου στο Wimbledon. Η Ρουμάνα ήταν απογοητευτική

κόντρα στην Σου Χσιέχ από την Ταϊπέι και ηττήθηκε στα τρία σετ.

Στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τον αγώνα για τις “32” του φετινού Βρετανικού Major, η Χάλεπ ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμη μιλώντας… ωμά για τον εαυτό της, μη διστάζοντας να χαρακτηρίσει την συμπεριφορά της αντιεπαγγελματική.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν σκοπεύω να βρω δικαιολογίες για την ήττα μου. Η αντίπαλός μου άξιζε να κερδίσει, αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένη για την εμφάνισή μου σήμερα. Πάλεψα μέχρι τέλους για την νίκη, τα έδωσα όλα, όμως δεν μπόρεσα να προκριθώ στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ήμουν πολύ αρνητική σήμερα, μιλούσα πολύ όλη την ώρα, νομίζω το έκανα αυτό γιατί ήμουν κουρασμένη, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην μπάλα. Κέρδιζα, ήμουν μπροστά στο σκορ κατά πολύ και δεν μπόρεσα να “κλείσω” το ματς.

Δεν είμαι σκληρή με τον εαυτό μου, μιλάω απλά με ειλικρίνεια και ρεαλιστικά. Παραδέχομαι πως είχα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά σήμερα. Είμαι κουρασμένη, τόσο ψυχικά όσο και αγωνιστικά.

Τώρα σκοπεύω να χαλαρώσω λίγο και να απολαύσω την ζωή μου για λίγες μέρες. Στην συνέχεια θα επιστρέψω στο τένις και θα γίνω ακόμη καλύτερη, πάντως θέλω για λίγο καιρό να είμαι ένα φυσιολογικό κορίτσι”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Είχα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα