Οζέρ Αλιασίμε: Η αρχή της… αποκάλυψης! – VIDEO

09:13 8/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Το μεγάλο ανερχόμενο αστέρι του Καναδέζικου τένις, ο 18χρονος, πλέον, Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμε, πέτυχε την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του στον 1ο γύρο του Rogers Cup, επικρατώντας μέσα σε αποθέωση του Νο18 στον κόσμο, Λούκα Πούιγ…

Ήρθε η ώρα του. Ο Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμε επιζητεί εδώ και αρκετό καιρό το μεγάλο του “ξεπέταγμα” στο ανδρικό Tour και αυτήν την εβδομάδα στο Rogers Cup του Τορόντο, του δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να το πετύχει.

Ο γεννημένος

το 2000 Καναδός τενίστας, που συμπτωματικά κλείνει τα 18 χρόνια ζωής σήμερα(!), θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε στην συγκεκριμένη διοργάνωση πέρσι ο Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, και προς το παρών, τα πηγαίνει περίφημα.

The home crowd are here for it!@felixtennis takes the first set 6-4 over Lucas Pouille… https://t.co/hOHmv2wMlX#RogersCup pic.twitter.com/hKcxnc9aOb

Tennis TV (@TennisTV) 7 Αυγούστου 2018


Πιο συγκεκριμένα, ο Αλιασίμε στην δεύτερη παρουσία του στον θεσμό μετά το 2016, πέτυχε την παρθενική του νίκη, και τέταρτη συνολικά σε ΑΤΡ διοργανώσεις στην καριέρα του, επικρατώντας του κακού για άλλη μια φορά φέτος Λούκα Πούιγ, στα δυο σετ!

Μετά από 78 λεπτά αγώνα, ο Αλιασίμε, Νο133 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτήν την στιγμή, κέρδισε με 6-4, 6-3 τον Γάλλο, Νο18 του κόσμου, “κλείνοντας” το ντέρμπι του 2ου γύρου με τον Ρώσο Ντανιήλ Μεντβέντεφ.

First top 20 win.
First win at @rogerscup.

An early birthday present for @felixtennis as he defeats Lucas Pouille 6-4 6-3.#RogersCup pic.twitter.com/my1jSAxBif

Tennis TV (@TennisTV) 7 Αυγούστου 2018


Ο νεαρός Καναδός που αγωνίζεται με Wild Card στο Rogers Cup φέτος, ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι του και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ομολογουμένως έξω από τα νερά του Πούιγ, ο οποίος έδειχνε να τα έχει χαμένα στο court.

Μέσα σε αποθέωση από τους συμπατριώτες του στις κερκίδες, ο Αλιασίμε μπόρεσε να πάρει την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του κι έδειξε πως δεν θεωρείται άδικα ένα από τα σπουδαιότερα ανερχόμενα αστέρια του αθλήματος, δίνοντας στον εαυτό του ένα εξαιρετικό δώρο για τα γενέθλιά του!

Τρίτη 07/08: 1ος γύρος Rogers Cup
Auger Aliassime (Canada) beat Pouille (France) 6-4, 6-3
Fognini (Italy) beat Johnson (USA) 6-4, 6-4
Djokovic (Serbia) beat Basic (Bosnia & Herzegovina) 6-3, 7-6(3)
Wawrinka (Switzerland) beat Kyrgios (Australia) 1-6 7-5 7-5
Haase (Netherlands) beat Nishikori (Japan) 7-5 6-1
Khachanov (Russia) beat Krajnovic (Serbia) 6-3 6-2
Querrey (USA) beat Mannarino (France) 6-2 7-5
R. Harrison (USA) beat McDonald (USA) 6-4 6-2
Tsitsipas (Greece) beat Dzumhur (Bosnia) 6-3 7-6(3)
Tiafoe (USA) beat Cecchinato (Italy) 7-6(3) 6-1

ROGERS CUP DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Οζέρ Αλιασίμε: Η αρχή της… αποκάλυψης! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα