Mama mia! – VIDEO

08:24 8/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Η σούπερ μαμά, Βικτόρια Αζαρένκα έκανε φύλλο και φτερό την Κριστίνα Μλαντένοβιτς, επιστρέφοντας νικηφόρα στο Μόντρεαλ – Αποσύρθηκε η Μουγκουρούθα

Προερχόμενη από την απόσυρσή της στα προημιτελικά του Silicon Valley Classic λόγω τραυματισμού στην πλάτη, η Βικτόρια Αζαρένκα θύμισε την τενίστρια που κυριαρχούσε στο tour, στην πρεμιέρα της στο Rogers Cup.

Η 29χρονη Λευκορωσίδα, Νο95 στον κόσμο που αγωνίζεται με wild card στο

Καναδέζικο τουρνουά, συνέτριψε με 6-0, 6-1 την επίσης πρώην Τοπ10, Κριστίνα Μλαντένοβιτς και προκρίθηκε στο 2ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης των 2,8εκ. δολαρίων.

Η Βίκα ήταν αμφίβολη για το Rogers Cup, αφού η πρώτη εικόνα του τραυματισμού της στο Σαν Χοσέ φαινόταν σοβαρή.

Ωστόσο, όχι μόνο το ξεπέρασε αλλά μέσα στο γήπεδο έδειξε πιο φρέσκια από ποτέ και έτοιμη για το μεγάλο ντέρμπι του 2ου γύρου με το Νο1 της Βρετανίας, Γιοχάνα Κόντα.

.@vika7 cruises past Mladenovic, 6-0, 6-1, and into the second round of the @CoupeRogers! pic.twitter.com/vSLJX4fA5n

WTA (@WTA) 7 Αυγούστου 2018

Στο μεταξύ, η Τζίνι Μπουσάρ δεν μπόρεσε να δώσει χαρά στους συμπατριώτες της, γνωρίζοντας την ήττα από την πιο έτοιμη και δυνατή, Ελισέ Μερτένς με 6-2, 6-4 μετά από μιάμιση ώρα μάχης.

Η 22χρονη Βελγίδα, Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης (career high) έχει τρεις τίτλους τη φετινή σεζόν και διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας της, έχοντας μπροστά της πλέον το εμπόδιο της Σουάι Ζανγκ, στο 2ο γύρο του Μόντρεαλ.

ROGERS CUP WOMEN’S DRAW | OOP | SCORES

The post Mama mia! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα