Το comeback της Κβίτοβα!

22:18 7/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Μετά από ένα ολέθριο Wimbledon, η Πέτρα Κβίτοβα επέστρεψε νικηφόρα στο γυναικείο τουρ επικρατώντας της Ανέτ Κονταβέιτ για τον δεύτερο γύρο του Μόντρεαλ!

Ήταν ένα από τα πολλά “θύματα” των γυναικείων φαβορί στο φετινό Wimbledon.

Μόλις στον πρώτο γύρο ανακόπηκε η πορεία της Τσέχας τενίστριας στο All England Club χάνοντας, με bagel

μάλιστα στο τρίτο σετ, από την Αλεξάντρα Σασνόβιτς παρά το γεγονός ότι κάνει, συνολικά, μία εκπληκτική σεζόν με πέντε τίτλους σε όλες τις επιφάνειες!

Τελικά, στον πολύ επικίνδυνο δεύτερο γύρο κόντρα στην επίσης big hitter Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ, η Πέτρα ανταπεξήλθε κερδίζοντας την αντίπαλό της με 6-3, 6-4 για να φτάσει στον γύρο των “16” όπου την περιμένει ντέρμπι κόντρα σε Πλίσκοβα ή Μπέρτενς.

Ένα από τα μεγάλα ματς του πρώτου γύρου ήταν η αναμέτρηση της Γιοχάνα Κόντα με την Γέλενα Οσταπένκο που ξεκίνησε ιδανικά για την Λετονή αλλά ολοκληρώθηκε πολύ άσχημα.

Η 20χρονη τενίστρια πήρε στο tie break το πρώτο σετ αλλά μετά υπέστη ολική καθίζηση την οποία και εκμεταλλεύτηκε η Βρετανίδα, που προερχόταν από τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της κόντρα στη Σερίνα Γουίλιαμς, για να κερδίσει τελικά με 6-7(6), 6-1, 6-2.

Τα “ζόρια” φυσικά έχουν και συνέχεια για την 25χρονη Κόντα που περιμένει την Αζαρένκα ή την Μλαντένοβιτς στον απαιτητικό δεύτερο γύρο.

Η Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο περισσότερο φημίζεται για τις ικανότητές της στο χώμα, ωστόσο, πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην ασταθή Ναόμι Οσάκα με 7-6(2), 6-2 βυθίζοντας ακόμα περισσότερο στην εσωστρέφεια την νεαρή Γιαπωνέζα, κάτοχο του Indian Wells.

Tρίτη, 7/8: 1ος γύρος Rogers Cup

Konta (Great Britain) beat Ostapenko (Latvia) 6-7(6) 6-1 6-2
Suarez-Navarro (Spain) beat Osaka (Japan) 7-6(2) 6-2
Barty (Australia) beat Begu (Romania) 6-3 1-6 7-5
Cirstea (Romania) beat Niculescu (Romania) 3-6 6-4 6-4
Van Uytvanck (Belgium) beat Zhuk (Russia) 6-1 6-2
Kvitova (Czech Republic) beat Kontaveit (Estonia) 6-3 6-4

ROGERS CUP WOMEN’S DRAW | OOP | SCORES

Kώστας Αϊτάκης

The post Το comeback της Κβίτοβα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα