Το πάλεψε αλλά λύγισε – VIDEO

07:52 8/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του Rogers Cup η Μαρία Σάκκαρη

Προερχόμενη από την πρώτη της συμμετοχή σε τελικό WTA, η Μαρία Σάκκαρη δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη δύσκολη πρεμιέρα στο Μόντρεαλ του Καναδά, απέναντι στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντάρια Κασάτκινα.

Η 23χρονη Ελληνίδα, πάλεψε σκληρά το ματς όμως αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο σερβίς της ενώ έδειξε και κουρασμένη στο

καθοριστικό σετ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 6-4, 4-6, 6-1 από την πιο φρέσκια και σταθερή, Κασάτκινα.

Ήταν η δεύτερη φορά που συναντιούνται οι δύο κοπέλες, με την 21χρονη Ρωσίδα να πετυχαίνει τη δεύτερη νίκη της κόντρα στη Μαρία, μετά την επικράτηση στον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, επίσης με 2-1 σετ.

Το break της Κασάτκινα στο 7ο game (4-3), ήταν αυτό που έκρινε το εναρκτήριο σετ, με τη Ρωσίδα να είναι λίγο πιο αξιόπιστη στα service game της.

Στο 2ο σετ, η Σακκαρη έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και πήρε προβάδισμα με 3-0 game ενώ έφτασε να σερβίρει στο 5-3 για την κατάκτηση του σετ, ωστόσο χρειάστηκε ένα ακόμη break στο 10ο game για την ισοφάριση!

Στο καθοριστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η Ντάρια Κασάτκινα αποδείχθηκε πολύ δυνατή και πιεστική, πετυχαίνοντας τέσσερα break στο σερβίς της Σάκκαρη έναντι ενός της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, σφραγίζοντας τη δύσκολη νίκη της μετά από 2 ώρες και 16 λεπτά αγώνα.

Στο 2ο γύρο της διοργάνωσης, η Κασάτκινα θα αντιμετωπίσει τη σπουδαία Μαρία Σαράποβα, σε ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια της φάσης των “32”.

Νωρίτερα, η Μάσα είχε ολοκληρώσει την άνετη νίκη επί της Σεσίλ Καρατάντσεβα.

ROGERS CUP WOMEN’S DRAW | OOP | SCORES

The post Το πάλεψε αλλά λύγισε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα