Οι βαθμοί που έχουν να υπερασπιστούν Στέφανος και Μαρία

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη του Γαλλικού Όπεν, ως seeded μάλιστα, στο ανδρικό και το γυναικείο ταμπλό αντίστοιχα. Μέχρι που έφτασαν πέρυσι, και πόσους βαθμούς έχουν να υπερασπιστούν φέτος στο Παρίσι ; Οι απαντήσεις παρακάτω…

Οι δυο κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τένις τα τελευταία χρόνια, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο φετινό Roland Garros, έχοντας

την ψυχολογία με το μέρος τους, από τις πρόσφατες εξαιρετικές εμφανίσεις τους.

Στο Νο6 και το Νο29 του ταμπλό βρίσκονται αντίστοιχα, σε άνδρες και γυναίκες ο Στέφανος και η Μαρία, με τις κληρώσεις να πραγματοποιούνται την Πέμπτη στο Παρίσι και να κρύβουν εκπλήξεις στους δυο Έλληνες.

Μέχρι που έφτασαν πέρυσι στο τουρνουά, και πόσους βαθμούς έχουν να υπερασπιστούν φέτος, ο Στέφανος και η Μαρία ;

Αρχικά, ο Έλληνας τενίστας αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Γαλλικού Όπεν από τον Ντομινίκ Τιμ το 2018. Αυτό σημαίνει, πως κέρδισε 45 βαθμούς από την πορεία του.

Με δεδομένο ότι για να ξεπεράσει την περυσινή του επίδοση, θα πρέπει να αποκλείσει κατά σειρά τους Μάρτερερ και Ντελιέν, τότε σίγουρα ο 20χρονος Στέφανος έχει βατό μονοπάτι, ώστε να βγει κερδισμένος στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μετά την φετινή του πορεία.

Όσον αφορά την Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αφού κέρδισε τις Μάντι Μινέλα και Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο, αποκλείστηκε από την νεαρή Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα στον 3ο γύρο του Roland Garros 2018.

Αυτό σημαίνει, πως συγκέντρωσε 130 βαθμούς από την πορεία της. Φέτος, για να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη επίδοση, θα πρέπει να αποκλείσει τις Τατισβίλι, Σινιάκοβα και Οσάκα!

Ούσα σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση πάντως, μόνο απίθανη δεν είναι μια ενδεχόμενη πορεία της πέραν του 3ου γύρου στο φετινό Γαλλικό Όπεν.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Οι βαθμοί που έχουν να υπερασπιστούν Στέφανος και Μαρία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα