Ολοταχώς για τίτλο πριν το Παρίσι

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αν και δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο του Ούγκο Ντελιέν, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Geneva Open με νίκη στα τρία σετ. Πλέον, απέχει δυο νίκες μακριά από τον πρώτο του τίτλο στη φετινή χωμάτινη περίοδο…

Ο Γερμανός, που μετράει μόλις επτά νίκες σε 13 αγώνες στο χώμα φέτος, πέρασε στα ημιτελικά του 250αριου Όπεν της Γενεύης, στην Ελβετία, και θα διεκδικήσει την Παρασκευή ένα εισιτήριο για τον Σαββατιάτικο τελικό, στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Roland Garros.

Ο

Ζβέρεφ αν και δεινοπάθησε κόντρα στον 25χρονο Βολιβιανό Ούγκο Ντελιέν, Νο82 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, και πιθανό αντίπαλο του Στέφανου Τσιτσιπά στο Major του Παρισιού την επόμενη εβδομάδα, κατάφερε να πάρει τη νίκη στα τρία σετ.

Μετά από δυο ώρες και 24 λεπτά, το Νο1 του ταμπλό στη Γενεύη και Νο5 τενίστας του κόσμου, επικράτησε με 7-5, 3-6, 6-3 και θα παίξει στα ημιτελικά με τον πολύ φορμαρισμένο Φεντερίκο Ντελμπόνις.

Ο Αργεντινός από την πλευρά του, μετά τις νίκες επί των Ντιμιτρόφ και Φούτσοβιτς, απέκλεισε και τον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας με 7-6(5), 7-5, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Στον έτερο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωποι ο Ράντου Άλμποτ με τον Νίκολας Τζάρι.

Πρώτος ήταν ο Χιλιανός που πήρε το εισιτήριο για την “4αδα”, νικώντας τον Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ με το επιβλητικό 6-1, 7-5. Ο Μολδαβός στη συνέχεια, απέκλεισε με 6-3, 7-5 τον Νταμίρ Ντζουμούρ και “σφράγισε” το μεταξύ τους ματς στην τελική “4αδα”.

GENEVA OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ολοταχώς για τίτλο πριν το Παρίσι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα