Νίκη θρίλερ για Άντερσον!

Στο πρώτο του ματς μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στη Μελβούρνη, ο Κέβιν Άντερσον “απέδρασε” στην πρεμιέρα του στη Νέα Υόρκη

Πολύ δύσκολη νίκη με ανατροπή, σημείωσε ο top seed του New York Open, Κέβιν Άντερσον, την Πέμπτη.

Ο big server

Νοτιοαφρικανός, χρησιμοποίησε το μεγάλο του όπλο στις κατάλληλες στιγμές και κατάφερε να φύγει ζωντανός από το court, έχοντας απέναντί του έναν εμπνευσμένο Ερνέστο Εσκομπέντο που διατηρούσε μομέντουμ από τα προκριματικά.

Το Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε τελικά με 3-6, 6-4, 7-6(5) του 21χρονου Αμερικανού και προκρίθηκε στους “8” καλύτερους της indoor διοργάνωσης η οποία μετακόμισε από το Μέμφις στη Νέα Υόρκη.

Ο Άντερσον κέρδισε το 94% των πόντων του στο σερβίς στο καθοριστικό σετ της αναμέτρησης και παρότι δεν δημιούργησε ούτε ο ίδιος ευκαιρίες για break, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του και να πάρει το tie break, ολοκληρώνοντας την ανατροπή του μετά από 1 ώρα και 51 λεπτά αγώνα.

Στους “8”, ο Άντερσον θα αντιμετωπίσει τον Φράνσις Τιαφό που επιβλήθηκε 6-4, 3-6, 6-0 του Ντούντι Σέλα.

To No2 του ταμπλό, Σαμ Κουέρι, έβγαλε 13 άσους και έσωσε και τα τρία break point του Μίκχαηλ Γιούσνι, φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 6-4, 6-3 επί του πολύπειρου Ρώσου.

Ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον 38χρονο Ίβο Κάρλοβιτς που με 16 άσους, κέρδισε 6-4, 6-4 τον φορμαρισμένο Ράιαν Χάρισον, Νο6 του ταμπλό”

NEW YORK OPEN DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Νίκη θρίλερ για Άντερσον! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα