Ασταμάτητη η Κβίτοβα! – VIDEO

Η Πέτρα Κβίτοβα έφτασε τις δέκα συνεχόμενες νίκες στο τουρ μετά τη νέα επικράτησή της επί της Ελίνα Σβιτολίνα και βρίσκεται στα προημιτελικά του Qatar Open πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Η 27χρονη Τσέχα έχει αφήσει για τα καλά πίσω της την άσχημη εμπειρία μαχαιρώματς που είχε πριν από περίπου έναν χρόνο και παίζοντας φοβερό τένις έχει βαλθεί να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει: στις κορυφαίες!

Το Νο21 του κόσμου κατάφωρα αδικεί τις πρόσφατες εμφανίσεις της κατόχου

δύο Grand Slam τίτλων που κέρδισε τη Νο3 τενίστρια στον κόσμο, Ελίνα Σβιτολίνα, με 6-4, 7-5 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Ντόχα μετρώντας δέκα σερί νίκες στο τουρ!

Εκεί, θα αντιμετωπίσει την υπερφορμαρισμένη Γιούλια Γκέργκες που κέρδισε πανεύκολα την Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου για να φτάσει και αυτή στις “8” τελευταίες στο Κατάρ.

Σε μια μέρα όπου απουσίασαν οι εκπλήξεις, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Σιμόνα Χάλεπ και Καρολίν Βοζνιάκι προκρίθηκαν σύσσωμες στα προημιτελικά!

Η Ισπανίδα διέλυσε την Σοράνα Κιρστέα με 6-0, 6-4 και παίζει πολύ καλό τένις αν και μένει να το δούμε κόντρα σε μια ποιοτικότερη τενίστρια όπως είναι η Καρολίν Γκαρσιά στον επόμενο γύρο.

Η Σιμόνα Χάλεπ χρειάστηκε να παίξει πολύ καλά για να αποκλείσει τη Λετονή Αναστασία Σεβάστοβα με 6-4, 6-3.

Η Σεβάστοβα προηγήθηκε και στα δύο set με break αλλά μια καταπληκτική Χάλεπ μπόρεσε να επιστρέψει συνδυάζοντας ουσία και θέαμα και ξεσηκώνοντας αρκετές φορές το κοινό της Ντόχα!

Μόνο για ένα σετ δυσκολεύτηκε και η Καρολίν Βοζνιάκι κόντρα στη Μόνικα Νικουλέσκου την οποία και υπέταξε με 7-5, 6-1 και περιμένει την Αντζελίκ Κέρμπερ στο δυνατότερό της τεστ στο Κατάρ!

Η Γερμανίδα επέστρεψε από ένα εφιαλτικό πρώρο σετ για να επικρατήσει της Γιοχάνα Κόντα με 1-6, 6-1, 6-3 και να συνεχίσει τις πολύ ενθαρρυντικές φετινές της εμφανίσεις!

Το μόνο φαβορί που αποκλείστηκε ήταν η μέτρια φέτος Καρολίνα Πλισκοβα που ηττήθηκε από την Κίκι Μπέλις.

Πέμπτη, 15/2: 3ος γύρος Doha Open

Halep (Romania) beat Sevastova (Latvia) 6-4 6-3

Wozniacki (Denmark) beat Niculescu (Romania) 7-5 6-1

Goerges (Germany) beat Buzarnescu (Romania) 6-2 6-2

Muguruza (Spain) beat Cirstea (Romania) 6-0 6-4

Bellis (US) beat Pliskova (Czech Republic) 7-6(4) 6-3

Kvitova (Czech Republic) beat Svitolina (Ukraine) 6-4 7-5

Garcia (France) beat Blinkova (Russia) 7-6(3) 7-5

Kerber (Germany) beat Konta (Great Britain) 1-6 6-1 6-3

WTA DOHA OPEN DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Ασταμάτητη η Κβίτοβα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα