Επιστρέφει η Μάτεκ Σαντς – VIDEO

Η Μπέθανι Μάτεκ Σαντς επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από επτά ολόκληρους μήνες απουσίας της από τα courts. Η Αμερικανίδα τενίστρια, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, μέσω μιας live μετάδοσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, έκανε γνωστό πως θα αγωνιστεί ξανά μετά το Wimbledon του 2017, στα διπλά του επικείμενου Indian Wells, με συμπαίκτριά της την κολλητή της φίλη Λούσι

Σαφάροβα.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Σαντς:

”Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην ενεργό δράση στο επικείμενο Indian Wells, που θα αγωνιστώ στα διπλά. Είναι περίεργο όταν σκέφτομαι πως έχω να αγωνιστώ επτά μήνες. Όσο αγαπώ και μου αρέσει να προπονούμαι, τόσο μου αρέσουν και οι αγώνες.

Η Λούσι(Σαφάροβα) ήταν έτοιμη εδώ και καιρό και με περίμενε. Σχεδιάζουμε να αγωνιστούμε μαζί στο Μαϊάμι και το Τσάρλεστον μετά από αυτό. Μερικά από τα αγαπημένα μου τουρνουά είναι σε αυτό το swing και ήταν στόχος μου να είμαι έτοιμη για αυτές τις διοργανώσεις.”

Θυμίζουμε πως η πολύπειρη Αμερικανίδα αθλήτρια, πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, είχε υποστεί σοκαριστικό τραυματισμό στο Wimbledon του 2017, όταν και στον αγώνα της με αντίπαλο την Σοράνια Κιρστέα στο μονό, έπαθε μεγάλη ζημιά στο γόνατό της, σε μια εντελώς ανύποπτη φάση.

Το βίντεο του σοκαριστικού τραυματισμού της Μπέθανι Μάτεκ Σαντς τον περασμένο Ιούλιο:

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Επιστρέφει η Μάτεκ Σαντς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα