Νίκη για Σάκκαρη στο Τσάρλεστον – VIDEO

08:02 3/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Έστω και δύσκολα, η Μαρία Σάκκαρη μπήκε με θετικό τρόπο στη χωμάτινη σεζόν

Πιο δύσκολα απ’το αναμενόμενο, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της lucky loser, Κόνι Πέριν και να προκριθεί στο 2ο γύρο του Volvo Car Open στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ.

Η 23χρονη Αθηναία, Νο15

του ταμπλό στη χωμάτινη διοργάνωση της σειράς Premier, δυσκολεύτηκε απέναντι στο Νο144 στον κόσμο αλλά με ένα πολύ δυνατό finish, έφτασε στη νίκη με 7-5, 3-6, 6-1 και ξεκίνησε ιδανικά τη χωμάτινη περίοδο.

Στο εναρκτήριο σετ, η Σάκκαρη χρειάστηκε να επιστρέψει από break κάτω για να πάρει το ψυχολογικό προβάδισμα στο σκορ ωστόσο στο 2ο σετ η 28χρονη Ελβετή βρήκε πολλές λύσεις στο 2ο σερβίς της αντιπάλου της και κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στην αρχή του καθοριστικού σετ, η Μαρία ξεκίνησε με break (1-0) και παρά την άμεση απάντηση της Πέριν (1-1), πήρε τα επόμενα πέντε games, ολοκληρώνοντας τη νίκη της μετά απο δύο ώρες αγώνα, στο δεύτερο μεγαλύτερο court των εγκαταστάσεων του Family Circle Tennis Center του Τσάρλεστον.

Στο 2ο γύρο, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Άντρεα Πέτκοβιτς (Tετάρτη 22:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), μετά την επιβλητική νίκη της Γερμανίδας, Νο72 στον κόσμο (πρώην Top10) επί της Βάρβαρα Λεπτσένκο με 6-0, 6-4.

Το εισιτήριο για το 3ο γύρο εξασφάλισε επίσης το Νο2 του ταμπλό και υπερασπίστρια του τίτλου, Κίκι Μπερτένς με άνετη νίκη 6-2, 6-1 επί της Μαρτίνα Τρεβισάν ενώ πιο δύσκολη ήταν η επικράτηση της Σλόαν Στίβενς με 7-6(4), 7-6(4) επί της Σάρα Σορίμπες Τόρμο.

VOLVO CAR OPEN SINGLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Νίκη για Σάκκαρη στο Τσάρλεστον – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα