Το πρόβλημα με την καρδιά και η εκτόξευση του Αλιασίμ!

19:44 2/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Από το δράμα της απόσυρσης του από το περσινό Αμερικανικό Όπεν λόγω καρδιακής αρρυθμίας, μέχρι την άνοδό του στο Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης αυτήν την εβδομάδα, ο δρόμος της ανόδου ήταν μακρύς για τον Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ!

Πρώτος γύρος περσινού Αμερικανικού Όπεν: ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ, στην πρώτη του παρουσία σε βασικό ταμπλό στη Νέα Υόρκη αντιμετωπίζει τον καλό του φίλο

και συνοδοιπόρο στις μικρές ηλικίες, Ντένις Σαποβάλοφ.

Με το σκορ στο 5-7, 7-5, 4-1, ο 18χρονος Καναδός αναγκάζεται να αποσυρθεί από τον αγώνα λόγω ταχυκαρδίας που έχει προκληθεί από την αφόρητη ζέστη στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθούν δύσκολες στιγμές για τον νεαρό αθλητή που, με τα δάκρυα στα μάτια, αναγκάζεται να αποχωρήσει όχι με τον τρόπο που θα ήθελε στην παρθενική του συμμετοχή στο main draw του US Open.

Ένα παρόμοιο πρόβλημα είχε εμφανιστεί πολύ νωρίτερα, στο Challenger της Γουαδελούπης το 2015, ενώ από την ηλικία των οκτώ ετών γνώριζε ότι υπάρχει ένα ζήτημα καρδιακής αρρυθμίας.

Ο Φελίξ αποφάσισε στην off season να ψάξει ενδελεχώς το ζήτημα και μαζί με την ιατρική ομάδα την οποία συμβουλεύτηκε έγινε γνωστό το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει και υποβλήθηκε στην αντίστοιχη επέμβαση ρουτίνας.

Όπως ο ίδιος ο Αλιασίμ ανέφερε στο Μαϊάμι, δεν έχει αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα έκτοτε και φαίνεται να έχει αφήσει οριστικά πίσω του την περιπέτεια αυτή.

Αντίθετα, δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή φυσική και ψυχολογική κατάσταση με τον τελικό στο Ρίο, τα ημιτελικά στο Μαϊάμι και την άνοδό του στο Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης να τα λένε όλα από μόνα τους!

Κώστας Αϊτάκης

The post Το πρόβλημα με την καρδιά και η εκτόξευση του Αλιασίμ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα