Ντεμπούτο για Σάκκαρη, κόντρα σε lucky loser τελικά

13:21 2/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει το ντεμπούτο της σήμερα στην χωμάτινη διοργάνωση του Τσάρλεστον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αγωνιζόμενη κόντρα στην lucky loser Κόνι Περέν…

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είδε την Αλίζ Κορνέ να αποσύρει τη συμμετοχή της λίγες ώρες πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στον 1ο γύρο του Volvo

Car Open και η Ελβετή Κόνι Περέν θα είναι τελικά ο πρώτος αντίπαλος της Μαρίας στην διοργάνωση.

Το Νο144 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA μπορεί να ηττήθηκε στα προκριματικά από την Μαργαρίτα Φρεντς, όμως ήταν η τυχερή της κλήρωσης που έγινε μεταξύ των ηττημένων του qualifying draw και κέρδισε μια θέση στο κυρίως ταμπλό του θεσμού.

Στις 23:00GR λοιπόν σήμερα, η Μαρία Σάκκαρη θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στον 2ο γύρο του τουρνουά με νίκη απέναντι στην Περέν. Ασφαλώς, πολύ πιο βατή αντίπαλος σε σχέση με την Κορνέ.

Αν καταφέρει και προκριθεί η 23χρονη Ελληνίδα, στον 2ο γύρο θα παίξει με την νικήτρια της αναμέτρησης της Αντρέα Πέτκοβιτς με την Βάρβαρα Λεπτσένκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν είναι η δεύτερη συμμετοχή της Σάκκαρη στην διοργάνωση, μετά το 2017, όταν και είχε αποκλειστεί από την Γέλενα Οσταπένκο στον 2ο γύρο του τουρνουά.

VOLVO CAR OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντεμπούτο για Σάκκαρη, κόντρα σε lucky loser τελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα