Λέιβερ: “Μπορεί να ξεπεράσει τον Κόνορς ο Φέντερερ”!

22:59 2/4/2019 - Πηγή: Tennis24

Ένα απλησίαστο ρεκόρ αρχίζει να γίνεται όλο και πιο…χειροπιαστό για τον Ρότζερ Φέντερερ!

Μιλάμε για το “στοιχειωμένο” ρεκόρ των 109 συνολικά κερδισμένων τίτλων καριέρας από τον θρύλο του αθλήματος, Τζίμι Κόνορς που, επί δεκαετίας, δεν είχε καν προσεγγιστεί από οποιονδήποτε τενίστα.

Ωστόσο, ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών, παρά το γεγονός ότι έχει σπάσει αναρίθμητα ρεκόρ έχοντας “κλειδώσει”, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, τον τίτλο του GOAT, είναι πλέον σχετικά κοντά και στο ρεκόρ του Κόνορς!

Με τον τίτλο του στο Μαϊάμι έφτασε τα 101 τρόπαια και απέχει οκτώ

για την ισοφάριση του ρεκόρ, συνεπώς, εννιά για να το ξεπεράσει!

Μιλάμε για έναν άνθρωπο που βαδίζει προς τα 38 παίζοντας σε επιλεγμένα πλέον τουρνουά, επομένως, το κατόρθωμα είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο, ωστόσο, με το ρυθμό που συνεχίζει να κερδίζει τίτλους αυτός ο αθλητής, είναι δυνατόν να τον ξεγράψεις;

Ένας άλλος θρύλος του αθλήματος, πάντως, και δηλωμένος φαν του Φέντερερ, ο Ροντ Λέιβερ, πιστεύει ότι ο Ροτζ μπορεί να σπάσει το ρεκόρ του Κόνορς.

“Σίγουρα το έχει πλησιάσει πλέον πάρα πολύ. To Miami του έδωσε ξανά κίνητρο για αυτό. Ζούμε υπέροχες στιγμές για το τένις, ανυπομονώ για τη χωμάτινη και τη χορτάρινη σεζόν!” ήταν το μήνυμα του 80χρονου θρύλου που παρακολουθεί ακόμα στενά, και από κοντά, το αντρικό τουρ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Λέιβερ: “Μπορεί να ξεπεράσει τον Κόνορς ο Φέντερερ”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα