Μόντε Κάρλο: Συνεχίζει και στο χώμα ο Μεντβέντεφ (vids)

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ έκανε ιδανική πρεμιέρα στο Μόντε Κάρλο επικρατώντας με 6-3, 6-2 του Λορέντζο Σονέγκο σε μία ώρα και 28 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία του στον 3ο γύρο του τουρνουά εκεί όπου τον περιμένει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Ο Ρώσος και ημιφιναλίστ του 2019 στο Μονακό, συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί το οποίο ξεκίνησε μετά από το Australian Open σημειώνοντας την 25η νίκη του στα τελευταία 26 παιχνίδια, με τη μοναδική ήττα να είναι στον τελικό του Indian

Wells από τον Κάρλος Αλκαράθ. 

Παράλληλα αυτή η νίκη για τον Μεντβέντεφ ήταν η 17η συνεχόμενη απέναντι σε Ιταλούς αντιπάλους (18-3 το ρεκόρ καριέρας) με την τελευταία του ήττα να είναι κόντρα στον Αντρέα Σέπι το 2018 στο indoor τουρνουά του Ρότερνταμ. 

17-0 in his last 17 matches vs Italians @DaniilMedwed returns to clay with a comprehensive win against Sonego!#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/PYY6gP1Soy

Tennis TV (@TennisTV) April 12, 2023

Ο Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 17 winners και 16 αβίαστα λάθη, έσωσε το μοναδικό break-point που απειλήθηκε, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε τις τρεις από τα συνολικά 8 break-points. 

Ο Ρώσος ξεκίνησε το παιχνίδι με break και δύο hold (3-0), ενώ στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να κλείσει νωρίτερα το 1o set σπαταλώντας δύο set-points στο 8ο game με τον Σονέγκο να κάνει ένα μεγάλο hold (5-3), προτού ο Μεντβέντεφ κλείσει το set με 6-3. 

Medvedev with a casual 176 km/h winner on clay @DaniilMedwed #RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/JVqUjDfRWd

Tennis TV (@TennisTV) April 12, 2023

Όπως και στο 1ο έτσι και στο 2ο set ο Ρώσος πίεσε από την αρχή το service του Ιταλού φτάνοντας μάλιστα σε δύο break (4-1). Από εκεί και πέρα ο Σονέγκο δεν κατάφερε να απειλήσει το service του Μεντβέντεφ, ο οποίος έφτασε το 90% στους κερδισμένους πόντους στο πρώτο service (27/30), με τον Ρώσο να σφραγίζει τη νίκη (6η καριέρας στη διοργάνωση) αλλά και την πρόκριση. 

Ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με 6-4, 6-4. 

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Συνεχίζει και στο χώμα ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα