Μόντε Κάρλο: Ήττα με ψηλά το κεφάλι για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς άγγιξαν την υπέρβαση απέναντι στους διπλίστες και πρωταθλητές του Roland Garros, Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν-Ζουλιέν Ροζέρ, ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-7(5), 10-5 σε μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε μετά από μία ώρα και 55 λεπτά. 

Οι Νο3 του ταμπλό ξεκίνησαν με break την αναμέτρηση παίρνοντας προβάδισμα με 1-0, ενώ στη συνέχεια, μετά από δύσκολο hold και δύο “σβησμένα” break-points έφτασαν στο 2-0. Από εκείνο το

σημείο και μετά Αρεβάλο και Ροζέρ σέρβιραν καλύτερα, έφτασαν σε σχετικά εύκολα hold, ενώ παράλληλα βρήκαν ένα ακόμη break στο 7ο game κάνοντας το 5-2 και στη συνέχεια το 6-2. 

Στο 2ο set Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς βελτίωσαν αισθητά το 2ο service με το 33% του 1ου set να πηγαίνει στο 67% στο 2ο φτάνοντας μάλιστα και σε break στο πρώτο service-game των αντιπάλων τους (1-0). 

Αρεβάλο και Ροζέρ, κατάφεραν να το πάρουν αμέσως πίσω ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ λίγο αργότερα γλίτωσαν από νέο break σώζοντας τρία break-points (3-3). Στο 11ο game ήταν η σειρά των αδερφών Τσιτσιπά να σβήσουν break-point (6-5) με το set να πηγαίνει σε tie-break. 

Εκεί το ελληνικό δίδυμο πήρε κεφάλι στο σκορ με 2/0, αλλά Αρεβάλο και Ροζέρ ισορρόπησαν άμεσα (4/4). Από εκείνο το σημείο και μετά οι Έλληνες παίκτες κέρδισαν τους τέσσερις από τους επόμενους πέντε πόντους κατακτώντας το set με το παιχνίδι να οδηγείται στο super tie-break. 

Ήταν το σημείο που τα αδέρφια Τσιτσιπά έχασαν μοναδική ευκαιρία για να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη, καθώς προηγήθηκαν με 4-0, όμως οι έμπειροι διπλίστες με πέντε σερί πόντους προηγήθηκαν με 5-4. 

Το ελληνικό δίδυμο ισοφάρισε σε 5-5, ωστόσο αυτός ήταν και ο τελευταίος πόντους τους στο τουρνουά, με τους Αρεβάλο και Ροζέρ να κερδίζουν τους επόμενους πέντε φτάνοντας σε μια πολύ δύσκολη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά. 

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Ήττα με ψηλά το κεφάλι για τα αδέρφια Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα